Nickha Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Bu zamana kadar 2 tane adaptör değiştirdim maksimum dayanabileni 6 ay dayandı, adam gibi bir Wireless adaptör önerisi alıyorum.
Bu zamana kadar 2 tane adaptör değiştirdim maksimum dayanabileni 6 ay dayandı, adam gibi bir Wireless adaptör önerisi alıyorum.
Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.624 Çözümler 24 17 Mayıs 2024 #2 Nickha dedi: maksimum dayanabileni 6 ay dayandı Genişletmek için tıkla... derken ne manada? Menzil babında mı? Fiziki dayanma mı?
Nickha dedi: maksimum dayanabileni 6 ay dayandı Genişletmek için tıkla... derken ne manada? Menzil babında mı? Fiziki dayanma mı?
Nickha Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #3 Berkay4154 dedi: derken ne manada? Menzil babında mı? Fiziki dayanma mı? Genişletmek için tıkla... USB girişi bozuluyor, tutmuyor.
Berkay4154 dedi: derken ne manada? Menzil babında mı? Fiziki dayanma mı? Genişletmek için tıkla... USB girişi bozuluyor, tutmuyor.
Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.624 Çözümler 24 17 Mayıs 2024 #4 Nickha dedi: USB girişi bozuluyor, tutmuyor. Genişletmek için tıkla... Çok sorun oluyorsa PCI-Express'li adaptör almayı düşünür müsünüz?
Nickha dedi: USB girişi bozuluyor, tutmuyor. Genişletmek için tıkla... Çok sorun oluyorsa PCI-Express'li adaptör almayı düşünür müsünüz?
Nickha Kilopat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 744 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #5 Berkay4154 dedi: Çok sorun oluyorsa PCI-Express'li adaptör almayı düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum denemedim hiç dediğini.
Berkay4154 dedi: Çok sorun oluyorsa PCI-Express'li adaptör almayı düşünür müsünüz? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum denemedim hiç dediğini.
Berkay4154 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.624 Çözümler 24 17 Mayıs 2024 #6 Nickha dedi: Bilmiyorum denemedim hiç dediğini. Genişletmek için tıkla... Mesela: PCE-AC51|Kablosuz / Kablolu Adaptör|ASUS Türkiye www.asus.com Bunu anakarttaki PCI-Express yuvasına takıyorsunuz. Kasa arkasından antenler çıkıyor, isterseniz de kabloyla ya da ayrı bir routerla mesafeyi arttırabiliyorsunuz.
Nickha dedi: Bilmiyorum denemedim hiç dediğini. Genişletmek için tıkla... Mesela: PCE-AC51|Kablosuz / Kablolu Adaptör|ASUS Türkiye www.asus.com Bunu anakarttaki PCI-Express yuvasına takıyorsunuz. Kasa arkasından antenler çıkıyor, isterseniz de kabloyla ya da ayrı bir routerla mesafeyi arttırabiliyorsunuz.