S swarm Kilopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, laptop için USB Wireless aldım. CS:GO için ping değerleri ne durumda olur? Ürün bu: Tp-Link TL-WN725N 150 Mbps Kablosuz USB Adaptör: Amazon.com.tr
Arkadaşlar, laptop için USB Wireless aldım. CS:GO için ping değerleri ne durumda olur? Ürün bu: Tp-Link TL-WN725N 150 Mbps Kablosuz USB Adaptör: Amazon.com.tr
F furkanbaba78 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 İnternetin değerlerine bağlı.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #3 Online oyunlar için en iyisi kablolu bağlantı. Önemli olan sabit bir değer alabilmek.
zendonix Kilopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #4 Ping değerleri internetiniz ile alakalı fakat kablolu bağlanmanızı tavsiye ederim.
S swarm Kilopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #5 furkanbaba78 dedi: İnternetin değerlerine bağlı. Genişletmek için tıkla... Yani laptop wifisi ile bir sıkıntı çıkmıyordu. Dolayısıyla internetim fena değil. Usb wifi sıkıntı çıkarır mı bu konuda? zendonix dedi: Ping değerleri internetiniz ile alakalı fakat kablolu bağlanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlanma şansım yok maalesef.
furkanbaba78 dedi: İnternetin değerlerine bağlı. Genişletmek için tıkla... Yani laptop wifisi ile bir sıkıntı çıkmıyordu. Dolayısıyla internetim fena değil. Usb wifi sıkıntı çıkarır mı bu konuda? zendonix dedi: Ping değerleri internetiniz ile alakalı fakat kablolu bağlanmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Kablolu bağlanma şansım yok maalesef.
F furkanbaba78 Decapat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #6 swarm dedi: Yani laptop Wi-Fi'si ile bir sıkıntı çıkmıyordu. Dolayısıyla internetim fena değil. USB Wi-Fi sıkıntı çıkarır mı bu konuda? Kablolu bağlanma şansım yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hayır fakat stabil bir ping alamazsın. Marmara taraflarında oturuyor isen 40-70ms arası gidip gelir, internet kötü değilse.
swarm dedi: Yani laptop Wi-Fi'si ile bir sıkıntı çıkmıyordu. Dolayısıyla internetim fena değil. USB Wi-Fi sıkıntı çıkarır mı bu konuda? Kablolu bağlanma şansım yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Hayır fakat stabil bir ping alamazsın. Marmara taraflarında oturuyor isen 40-70ms arası gidip gelir, internet kötü değilse.