USB Wireless ile tvye bağlanmak mümkün mü?

Stepney

Centipat
Merhabalar efendim. Malum korona var dışarı çıkamıyoruz Netflix alıp TV'den izlemek istiyorum. TV biraz eski olduğundan internet yok ama USB Wireless ile çalışıyor. Benim şimdi istediğim kurulumsuz(tak çalıştır) uygun fiyatlı (50TL geçmese iyi olur) uzun zaman gidecek bir USB Wireless istiyorum acil yazarsanız cok sevinirim çünkü bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.

Dark EZCast Kablosuz HDMI görüntü aktarım kitini satın almıştım. Performansı konusunda memnunum.
Etrafta gezinen olunca sanırım parazit yapıyor ve geçici görüntü donması olabiliyor. Oturup izlerken hiç donmadı.
Ucuz olanlarda görüntü aktarımı kalitesiz olduğu için, aktaracağı görüntünün boyutu fazla geldiğinde donmalar, kasmalar, görüntüde bozulmalar görebilirsin.
Teknobiyotik'ten 187 liraya almıştım, ama şu an satılmıyor. Benzer kalitede bir ürünü tavsiye ederim.
Ucuz olanları almayın tavsiye etmem. Tabii tercih sizin.

Dark EZCast Kablosuz HDMI görüntü aktarım kitini satın almıştım. Performansı konusunda memnunum.
Etrafta gezinen olunca sanırım parazit yapıyor ve geçici görüntü donması olabiliyor. Oturup izlerken hiç donmadı.
Ucuz olanlarda görüntü aktarımı kalitesiz olduğu için, aktaracağı görüntünün boyutu fazla geldiğinde donmalar, kasmalar, görüntüde bozulmalar görebilirsin.
Teknobiyotik'ten 187 liraya almıştım, ama şu an satılmıyor. Benzer kalitede bir ürünü tavsiye ederim.
Ucuz olanları almayın tavsiye etmem. Tabii tercih sizin.

Yazdığın için teşekkürler ama ben onu sormadım ben internetsiz tvyi sadece TV'den girebilecek şekilde acmak istiyorum yani telefondan tvye yansıtmak istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı