USB Yazma Koruması Çalışmıyor

enesbull

Hectopat
Merhaba arkadaşlar USB Belleğime yazma koruması ekledim fakat yazma korumasını oluşturduğum bilgisayar dışında diğer bilgisayarlarda yazma korumasız olarak gözüküyor, USB Belleğimi işim gereği çokça bilgisayara takıp çıkarıyorum bazı cihazlara bulaşan kripto virüsler bildiğiniz üzere tüm dosyaları şifreleyebiliyor ve kullanılamaz hale getirebiliyor, bu tür virüslerin ele geçirdiği bilgisayarlara USB Belleğimi takmam durumunda çokça kez tüm verilerim yok oldu ve tekrar tekrar diğer yedeklerden getirmek için uğraştım durdum bu sorunun önüne geçebilmek için USB Belleklerimi yazma korumalı olarak kullanmaya karar verdim fakat her yeni bilgisayara taktığımda korumasız olarak gözüküyor. Korumayı oluşturduğum bilgisayarda korumalı olarak gözüküyor, bunun nedeni nedir acaba tüm bilgisayarlarda yazma korumalı yapabilmem mümkün mü? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı