Y yaman741 Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2018 #1 Elimde 2 adet USB var. İkisi de aynı. Korumayı kaldırmak için şunu uyguluyorum: Başlat > Komut İstemi dispart list disk select disk (USB sürücüsünün numarası) attributes disk clear readonly Genişletmek için tıkla... Sonra USB'yi çıkarıp takıyorum. Bu yönetimle korumayı kaldırıyorum ama tekrar otomatik korumaya geçiyor hemen. Ne yapmalıyım?
Elimde 2 adet USB var. İkisi de aynı. Korumayı kaldırmak için şunu uyguluyorum: Başlat > Komut İstemi dispart list disk select disk (USB sürücüsünün numarası) attributes disk clear readonly Genişletmek için tıkla... Sonra USB'yi çıkarıp takıyorum. Bu yönetimle korumayı kaldırıyorum ama tekrar otomatik korumaya geçiyor hemen. Ne yapmalıyım?
Lyon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #2 yaman741 dedi: Elimde 2 adet USB var. İkisi de aynı. Korumayı kaldırmak için şunu uyguluyorum: Sonra USB'yi çıkarıp takıyorum. Bu yönetimle korumayı kaldırıyorum ama tekrar otomatik korumaya geçiyor hemen. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Flash belleğinizin üstünde bir tırnak, tuş vs. var mı ?
yaman741 dedi: Elimde 2 adet USB var. İkisi de aynı. Korumayı kaldırmak için şunu uyguluyorum: Sonra USB'yi çıkarıp takıyorum. Bu yönetimle korumayı kaldırıyorum ama tekrar otomatik korumaya geçiyor hemen. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam Flash belleğinizin üstünde bir tırnak, tuş vs. var mı ?
Y yaman741 Hectopat Katılım 11 Mart 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2018 #3 Lyon dedi: Hocam Flash belleğinizin üstünde bir tırnak, tuş vs. var mı ? Genişletmek için tıkla... yok hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu dayının dediklerinin de yaptım olmadı. usb ntfs çeviremiyorum ayrıca ne yaparsam yapayım disk korumalı diyor. Son düzenleme: 9 Temmuz 2018
Lyon dedi: Hocam Flash belleğinizin üstünde bir tırnak, tuş vs. var mı ? Genişletmek için tıkla... yok hocam Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu dayının dediklerinin de yaptım olmadı. usb ntfs çeviremiyorum ayrıca ne yaparsam yapayım disk korumalı diyor.