V Venoo Hectopat Katılım 6 Ocak 2014 Mesajlar 1 6 Ocak 2014 #1 Sandisk 8gb usb aldim. Format icin kullanicaktim fakat yerel disk olarak gorundugu icin iso dosyasını yazamadim. Ne yapmam gerekiyor ?
Sandisk 8gb usb aldim. Format icin kullanicaktim fakat yerel disk olarak gorundugu icin iso dosyasını yazamadim. Ne yapmam gerekiyor ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Ocak 2014 #2 Sandik'in bazı modelleri maalesef Windows to Go uyumlu olmak adına böyle tasarlanmış. Rufus veya WintoFlash ile 8.1 64 Bit ISO'sunu yazabilmeniz gerek: Rufus - Create bootable USB drives the easy way WinToFlash - Install Windows From USB - Download Page
Sandik'in bazı modelleri maalesef Windows to Go uyumlu olmak adına böyle tasarlanmış. Rufus veya WintoFlash ile 8.1 64 Bit ISO'sunu yazabilmeniz gerek: Rufus - Create bootable USB drives the easy way WinToFlash - Install Windows From USB - Download Page