Kebelek Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Telefondan USB2ISO ile Windows 11 USB oluşturmak için birçok kez denedim. "bir hata oluştu USB belleği çıkartıp takıp tekrar deneyiniz" diye hata aldım. 3 USB bellekte denedim sonuç hep aynı. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleme: 28 Ağustos 2023
Telefondan USB2ISO ile Windows 11 USB oluşturmak için birçok kez denedim. "bir hata oluştu USB belleği çıkartıp takıp tekrar deneyiniz" diye hata aldım. 3 USB bellekte denedim sonuç hep aynı. Yardım edebilir misiniz?
Furkanss1 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Ben sana rufus u öneririm hem hızlı hem 5 günde bir güncelleme alıyor
Kebelek Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 Furkanss1 dedi: Ben sana Rufus'u öneririm hem hızlı hem 5 günde bir güncelleme alıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam. Telefondan yapıyorum. Eklemeyi unutmuşum.
Furkanss1 dedi: Ben sana Rufus'u öneririm hem hızlı hem 5 günde bir güncelleme alıyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam. Telefondan yapıyorum. Eklemeyi unutmuşum.
Furkanss1 Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Kebelek dedi: Pardon hocam. Telefondan yapıyorum. Eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... O zaman işler farklı telefon usb yi görüyormu?
Kebelek dedi: Pardon hocam. Telefondan yapıyorum. Eklemeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... O zaman işler farklı telefon usb yi görüyormu?
Kebelek Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 Furkanss1 dedi: O zaman işler farklı telefon usb yi görüyormu? Genişletmek için tıkla... Evet, görüyor.
Furkanss1 dedi: O zaman işler farklı telefon usb yi görüyormu? Genişletmek için tıkla... Evet, görüyor.
Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #6 Aynı hatayı bende aldım, eski sürüm versiyonunu kullanıp çözmüştüm.
Kebelek Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 Aangin dedi: Aynı hatayı bende aldım, eski sürüm versiyonunu kullanıp çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm?
Aangin dedi: Aynı hatayı bende aldım, eski sürüm versiyonunu kullanıp çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm?
Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 Kebelek dedi: Hangi sürüm? Genişletmek için tıkla... 4.0.8 yazma yüzdesi çalışmıyor ama usb ye yazıyor sorunsuz.
Kebelek dedi: Hangi sürüm? Genişletmek için tıkla... 4.0.8 yazma yüzdesi çalışmıyor ama usb ye yazıyor sorunsuz.
Kebelek Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #9 Aangin dedi: 4.0.8 yazma yüzdesi çalışmıyor ama usb ye yazıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim?
Aangin dedi: 4.0.8 yazma yüzdesi çalışmıyor ama usb ye yazıyor sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim?
Aangin Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #10 Kebelek dedi: Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... ApkPure sitesinden indirebilirsin.