crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.829 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Elimde olan USB'yi temizlemek istediğimden yüklediğim tüm dosyaları temizleyecektim ama 2 tane hata ile karşılaşıyorum, çözümü nedir?
Elimde olan USB'yi temizlemek istediğimden yüklediğim tüm dosyaları temizleyecektim ama 2 tane hata ile karşılaşıyorum, çözümü nedir?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.491 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Hocam yedeklemek istediklerinizi bilgisayarınıza yedekleyin ve sonra USB'nizi biçimlendirip yedeklediğiniz dosyaları tekrar içine kopyalayın. En güzeli. Ya da dosyaya sağ tıklayıp özelliklerinden Salt Okunur tikini kaldırmayı deneyebilirsiniz.
Hocam yedeklemek istediklerinizi bilgisayarınıza yedekleyin ve sonra USB'nizi biçimlendirip yedeklediğiniz dosyaları tekrar içine kopyalayın. En güzeli. Ya da dosyaya sağ tıklayıp özelliklerinden Salt Okunur tikini kaldırmayı deneyebilirsiniz.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 22 Ağustos 2023 #3 crqdles dedi: Elimde olan USB'yi temizlemek istediğimden yüklediğim tüm dosyaları temizleyecektim ama 2 tane hata ile karşılaşıyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 1912392 Genişletmek için tıkla... Diske bakın fiziksel bir kayak vs. var mı?
crqdles dedi: Elimde olan USB'yi temizlemek istediğimden yüklediğim tüm dosyaları temizleyecektim ama 2 tane hata ile karşılaşıyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 1912392 Genişletmek için tıkla... Diske bakın fiziksel bir kayak vs. var mı?