tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #1 Hangi USB'yi takarsam takayım PC içine dosya atıyor. Attığım dosyaları göremiyorum. PDF attım onu garip bir dosyaya çevirmiş: .exe yapıyor içindekileri. Nasıl düzeltebilirim?
Hangi USB'yi takarsam takayım PC içine dosya atıyor. Attığım dosyaları göremiyorum. PDF attım onu garip bir dosyaya çevirmiş: .exe yapıyor içindekileri. Nasıl düzeltebilirim?
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #2 tedolone dedi: Hangi USB'yi takarsam takayım PC içine dosya atıyor. Attığım dosyaları göremiyorum. PDF attım onu garip bir dosyaya çevirmiş: Eki Görüntüle 1573628 .exe yapıyor içindekileri. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyalar sana aitse uzantılarını silebilirsin düzelmesi gerekiyor. Bir klasörü uygulamaya el ile çeviremezsiniz demekki virüs var.
tedolone dedi: Hangi USB'yi takarsam takayım PC içine dosya atıyor. Attığım dosyaları göremiyorum. PDF attım onu garip bir dosyaya çevirmiş: Eki Görüntüle 1573628 .exe yapıyor içindekileri. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Dosyalar sana aitse uzantılarını silebilirsin düzelmesi gerekiyor. Bir klasörü uygulamaya el ile çeviremezsiniz demekki virüs var.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #3 Musallat virüsü sanırsam.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 15 Kasım 2022 #4 Musallat.exe veya Musallat.exe ile aynı işi yapan bir virüs bulaşmış bilgisayarına.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #5 taskspc dedi: Dosyalar sana aitse uzantılarını silebilirsin düzelmesi gerekiyor. Bir klasörü uygulamaya el ile çeviremezsiniz demekki virüs var. Genişletmek için tıkla... Siliyorum kendi geri açıyor.
taskspc dedi: Dosyalar sana aitse uzantılarını silebilirsin düzelmesi gerekiyor. Bir klasörü uygulamaya el ile çeviremezsiniz demekki virüs var. Genişletmek için tıkla... Siliyorum kendi geri açıyor.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #6 Musallat.exe virüsü silme programı Musallat.exe virüsü silme programı imamhatiportaokulu39.meb.k12.tr Bu linkten indirin siliciyi helalleşin, sonra yeniden usb takın.
Musallat.exe virüsü silme programı Musallat.exe virüsü silme programı imamhatiportaokulu39.meb.k12.tr Bu linkten indirin siliciyi helalleşin, sonra yeniden usb takın.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 15 Kasım 2022 #7 12 taklalı Bmw E60 dedi: Musallat.exe virüsü silme programı Musallat.exe virüsü silme programı imamhatiportaokulu39.meb.k12.tr Bu linkten indirin siliciyi helalleşin, sonra yeniden USB takın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu programı önermeyin daha çok yaymaya başlıyor o program. Antivirüs yüklemek daha iyi olur.
12 taklalı Bmw E60 dedi: Musallat.exe virüsü silme programı Musallat.exe virüsü silme programı imamhatiportaokulu39.meb.k12.tr Bu linkten indirin siliciyi helalleşin, sonra yeniden USB takın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu programı önermeyin daha çok yaymaya başlıyor o program. Antivirüs yüklemek daha iyi olur.
taskspc Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 725 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #8 tedolone dedi: Siliyorum kendi geri açıyor. Genişletmek için tıkla... Pc'de virüs var.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #9 12 taklalı Bmw E60 dedi: Musallat.exe virüsü silme programı Musallat.exe virüsü silme programı imamhatiportaokulu39.meb.k12.tr Bu linkten indirin siliciyi helalleşin, sonra yeniden usb takın. Genişletmek için tıkla... Helalleşin derken?
12 taklalı Bmw E60 dedi: Musallat.exe virüsü silme programı Musallat.exe virüsü silme programı imamhatiportaokulu39.meb.k12.tr Bu linkten indirin siliciyi helalleşin, sonra yeniden usb takın. Genişletmek için tıkla... Helalleşin derken?
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 15 Kasım 2022 #10 tedolone dedi: Helalleşin derken? Genişletmek için tıkla... Hocam kesinlikle indirme o programı. Antivirüs kur Kaspersky, Avast, Malwarebytes gibi programları kullanabilirsin.
tedolone dedi: Helalleşin derken? Genişletmek için tıkla... Hocam kesinlikle indirme o programı. Antivirüs kur Kaspersky, Avast, Malwarebytes gibi programları kullanabilirsin.