USB'de kurulu Kali hiçbir işlemi kaydetmiyor

Kayra Han

Centipat
Daha fazla  
USB'ye Kali'yi kurdum. Kurmadan önce 16 GB'lık USB'yi 8 8 diye ikiye ayırdım ki yaptığım şeyleri kaydedebilsin. Persistence modunda giriyorum Türkçe yapıyorum test etmek amaçlı metin yazıyorum şifre sormuyor. Ama ben root kullanıcısı olacak şekilde şifre hazırlıyorum. Fakat PC'yi yeniden başlatınca ne şifre soruyor. Ne Türkçe olmuş ne de metin belgesini kaydetmemiş halde buluyorum çözümü nedir acaba?

Rufus ile yazdırırken kalıcı disk bölümü ayırmadıysanız persistence seçince kaydetmez. Önce kalıcı disk boyutunu ayarlayın sonra persistence seçerek girin.
ayırmaz olur muyum hocam 3 defa işlemleri sil baştan yaptım 16gb lık usb birinde 9 gb birinde 7 gb birinde de 4 gb kalıcı disk ayırdım şuan 4 gb kalıcı disk var yinede kaydetmiyor iki persistence modlarının ikisini de denedim olmadı bıkkınlık geldi artık

Rufus ile yazdırırken kalıcı disk bölümü ayırmadıysanız persistence seçince kaydetmez. Önce kalıcı disk boyutunu ayarlayın sonra persistence seçerek girin.
USB'ye Kali Linux Kurulumu (KALICI)

bu linkte anlatılan gibi yaparsam olur mu acaba?

ayırmaz olur muyum hocam 3 defa işlemleri sil baştan yaptım 16gb lık usb birinde 9 gb birinde 7 gb birinde de 4 gb kalıcı disk ayırdım şuan 4 gb kalıcı disk var yinede kaydetmiyor iki persistence modlarının ikisini de denedim olmadı bıkkınlık geldi artık

USB'ye Kali Linux Kurulumu (KALICI)

bu linkte anlatılan gibi yaparsam olur mu acaba?
Hocam konudan bağımsız bir soru sorucam gta san konunuza rastladım indirdiğiniz link guvenilirmidir bende indirmeyi düşünüyorum

Hocam konudan bağımsız bir soru sorucam gta san konunuza rastladım indirdiğiniz link guvenilirmidir bende indirmeyi düşünüyorum

hocam ben beceremedim ama indirdiğim hiç bir dosyadan zarar gelmedi pc ye

bir arkadaş bu virüs var diyor hocam çok güvenmeyin isterseniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı