YARIM.EKMEK Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 21 14 Nisan 2021 #1 USB belleğimde Chrome OS kurulu ama ben Chrome OS'u HDD de çalıştırmak istiyorum USB'den olmuyor. Format niyetine yapmıştım bunu ama sistemi USB'ye yükledim, PC'ye nasıl yükleyebilirim? Bu mesajı USB'deki işletim siteminden (Chrome OS) yolluyorum!
USB belleğimde Chrome OS kurulu ama ben Chrome OS'u HDD de çalıştırmak istiyorum USB'den olmuyor. Format niyetine yapmıştım bunu ama sistemi USB'ye yükledim, PC'ye nasıl yükleyebilirim? Bu mesajı USB'deki işletim siteminden (Chrome OS) yolluyorum!
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 14 Nisan 2021 #2 ChromeOS'u USB'ye hangi yöntemle yüklediniz?
YARIM.EKMEK Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 21 14 Nisan 2021 #3 Chromebook Kurtarma Yardımcı Programı Chromebook'unuz için kurtarma medyası oluşturun. chrome.google.com Bu google uygulaması ile bin dosyasını usbye yazdım
Chromebook Kurtarma Yardımcı Programı Chromebook'unuz için kurtarma medyası oluşturun. chrome.google.com Bu google uygulaması ile bin dosyasını usbye yazdım
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 14 Nisan 2021 #4 YARIM.EKMEK dedi: Chromebook Kurtarma Yardımcı Programı Chromebook'unuz için kurtarma medyası oluşturun. chrome.google.com Bu google uygulaması ile bin dosyasını usbye yazdım Genişletmek için tıkla... Bu tahmin ettiğinden farklı bir yöntem çıktı. Daha fazla bilgim yok maalesef. Diğer arkadaşlarımızın yardımcı olacağını umuyorum.
YARIM.EKMEK dedi: Chromebook Kurtarma Yardımcı Programı Chromebook'unuz için kurtarma medyası oluşturun. chrome.google.com Bu google uygulaması ile bin dosyasını usbye yazdım Genişletmek için tıkla... Bu tahmin ettiğinden farklı bir yöntem çıktı. Daha fazla bilgim yok maalesef. Diğer arkadaşlarımızın yardımcı olacağını umuyorum.
YARIM.EKMEK Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 21 14 Nisan 2021 #5 cengover_ekin dedi: Bu tahmin ettiğinden farklı bir yöntem çıktı. Daha fazla bilgim yok maalesef. Diğer arkadaşlarımızın yardımcı olacağını umuyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an USB'deki Chrome OS u kullanıyorum farklı bir USB'ye Linux yükleyip chrome os yüklü USB'deki Chrome OS dosyalarını HDD'ye atabilir miyim?
cengover_ekin dedi: Bu tahmin ettiğinden farklı bir yöntem çıktı. Daha fazla bilgim yok maalesef. Diğer arkadaşlarımızın yardımcı olacağını umuyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an USB'deki Chrome OS u kullanıyorum farklı bir USB'ye Linux yükleyip chrome os yüklü USB'deki Chrome OS dosyalarını HDD'ye atabilir miyim?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 14 Nisan 2021 #6 Emin değilim hocam, Chrome garip geldi bana. YARIM.EKMEK dedi: Şu an USB'deki Chrome OS u kullanıyorum farklı bir USB'ye Linux yükleyip chrome os yüklü USB'deki Chrome OS dosyalarını HDD'ye atabilir miyim? Genişletmek için tıkla...
Emin değilim hocam, Chrome garip geldi bana. YARIM.EKMEK dedi: Şu an USB'deki Chrome OS u kullanıyorum farklı bir USB'ye Linux yükleyip chrome os yüklü USB'deki Chrome OS dosyalarını HDD'ye atabilir miyim? Genişletmek için tıkla...
YARIM.EKMEK Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 21 14 Nisan 2021 #7 Chrome OS, Linux / Ubuntu tabanlı Google'a ait bir işletim sistemi. Bu videodan yükledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Chrome OS, Linux / Ubuntu tabanlı Google'a ait bir işletim sistemi. Bu videodan yükledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et