USB'deki System Volume Information Nedir?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Merhaba arkadaşlar. Yeni 128 GB'lık USB aldım ve içinde böyle bir dosya var. USB 115 GB olarak geldi. Bunu silsem ne olur?

İçindeki dosyalar:

İndexerVolumeGuid ve WPSettings.dat.

Son düzenleyen: Moderatör:
kendisi bir virüs türüdür silsen de tekrar gelecektir asla silinmez takıldığı her bilgisayara bulaşır çok berbat bir virüs onu silmek için özel bir program var onları deniyebilirsin

Artı -1 Eksi
kendisi bir virüs türüdür silsen de tekrar gelecektir asla silinmez takıldığı her bilgisayara bulaşır çok berbat bir virüs onu silmek için özel bir program var onları deniyebilirsin
Virüs olduğunu düşünmüyorum @Recep Baltaş virüs değil demiş, sadece içine virüs bulaşabilir demiş.

Merhaba arkadaşlar. Yeni 128 GB'lık USB aldım ve içinde böyle bir dosya var. USB 115 GB olarak geldi. Bunu silsem ne olur?

İçindeki dosyalar:

İndexerVolumeGuid ve WPSettings.dat
Bu dosyaları cmd den komut girerek buldum.

Denedim fakat yine geldi.

İçindeki dosyalar:

İndexerVolumeGuid ve WPSettings.dat
Bu dosyaları cmd den komut girerek buldum.
O USB'nin bölüm bilgilerini barındırıyor. Silsen de bir süre sonra geri gelecektir. Zaten USB'de kapladığı alan 1 MB bile değil. Zararı da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…