delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #1 USB'den PC'ye 6 GB'lık dizi attım. Daha sonra bu klasör yok oldu. Sistemimde de bu 6 GB'lık alan geri açılmış. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2021
USB'den PC'ye 6 GB'lık dizi attım. Daha sonra bu klasör yok oldu. Sistemimde de bu 6 GB'lık alan geri açılmış.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.991 Çözümler 12 Yer Bursa 11 Ocak 2021 #2 Virüs olarak algılanmış olabilir. Antivirüsü devre dışı bırakın, dosyayı yeniden atmayı deneyin.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 11 Ocak 2021 #3 Telefona olarak algılamışım konuyu HDD low level format programı ile USB'yi formatlayıp tekrar dosyayı atmayı dene. Son düzenleme: 11 Ocak 2021
Telefona olarak algılamışım konuyu HDD low level format programı ile USB'yi formatlayıp tekrar dosyayı atmayı dene.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #4 pilavyer dedi: Virüs olarak algılanmış olabilir. Antivirüsü devre dışı bırakın, dosyayı yeniden atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanmıyorum, Defender da devredışı. Ne yazık ki taşıdığım için USB'de o dosya yok artık.
pilavyer dedi: Virüs olarak algılanmış olabilir. Antivirüsü devre dışı bırakın, dosyayı yeniden atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Antivirüs kullanmıyorum, Defender da devredışı. Ne yazık ki taşıdığım için USB'de o dosya yok artık.
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #5 delvarto dedi: Antivirüs kullanmıyorum, Defender da devredışı. Ne yazık ki taşıdığım için USB'de o dosya yok artık. Genişletmek için tıkla... USB'yi farklı cihazlarda da deneyin.
delvarto dedi: Antivirüs kullanmıyorum, Defender da devredışı. Ne yazık ki taşıdığım için USB'de o dosya yok artık. Genişletmek için tıkla... USB'yi farklı cihazlarda da deneyin.