USB'den görüntü alınabilir mi?

ber1989

Decapat
Daha fazla  
Merhaba;

Şu an elimde bir laptop 2 monitör var. Fakat bu laptopun tek HDMI girişi var. Ben bu 2 monitörü laptopa bağlayıp "yinele" değil de, "genişlet" şeklinde kullanmak istiyorum. Şu an bir USB'den HDMI veya display çeviren bir çevirici almayı düşünüyorum. Şöyle bir sorunum var biraz baktığımda bu USB'den HDMI gibi çeviriciler. Sanırım sadece "yinele" şeklinde kullanılabiliyor. YouTube'da bu çeviricilerin "genişlet" şeklinde yapabildiğini de gördüm yapamayanı da var. Tam olarak ne desteklemesi gerekiyor bu çeviricinin bilgisi olan var mı?

Laptob bu.

Özet olarak;

USB'den "genişlet" şeklinde görüntü alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saolasın hocamda sorunum onları bulmak değil zaten. Varlıklarından haberdarım. Fakat ekranı laptoptaki görüntüyü tekrarlamak yerine. O da ayrı bir görüntü versin istiyorum. Type-c To DP bundan sipariş verdim şu an. Fakat ekran kartının görüntüyü işlediğini düşünürsek. USB bağlantısı ile harici bir görüntü işlenebilmesi ("genişet, uzat ") USB-C portu desteklemedikçe olabiliyor mu? Ben bunu anlamaya çalışıyorum. Derdim satın almadan önce anlamaktı olmazsa iade edeceğiz artık. :)

Benim laptopun USB-C girişi, görüntü çıkışı desteklemiyormuş. Maalesef aldığım kablo işe yaramadı. 2. monitörü laptoba nasıl bağlayabilirim. Bir ürün yada yazılım olarak bir tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleme:
Saolasın hocamda sorunum onları bulmak değil zaten. Varlıklarından haberdarım. Fakat ekranı laptoptaki görüntüyü tekrarlamak yerine. O da ayrı bir görüntü versin istiyorum. Type-c To DP bundan sipariş verdim şu an. Fakat ekran kartının görüntüyü işlediğini düşünürsek. USB bağlantısı ile harici bir görüntü işlenebilmesi ("genişet, uzat ") USB-C portu desteklemedikçe olabiliyor mu? Ben bunu anlamaya çalışıyorum. Derdim satın almadan önce anlamaktı olmazsa iade edeceğiz artık. :)

Benim laptopun USB-C girişi, görüntü çıkışı desteklemiyormuş. Maalesef aldığım kablo işe yaramadı. 2. monitörü laptopa nasıl bağlayabilirim? Bir ürün ya da yazılım olarak bir tavsiyesi olan var mı?

Hocam sonuç nedir bende Excalibur G770 var.
HDMI'dan monitöre görüntüyü çift monitör olarak attırdım aynı anda da televizyona görüntü aktarmak istiyorum yani 3 monitör şeklinde kullanmak istiyorum birinde oyun birinde Spotify birinde video izlemek istiyorum bu şekil bir USB to HDMI çevirici işimi görür mü YouTube'da izlediklerime göre bu istediğim şey oluyor bir de size sormak istedim.

@GhostEarth

Hocam maalesef bende işe yaramadı.

Bu USB-C'lerin tipleri varmış. Benimki uygun değilmiş. Kendi laptopun için ise
[Notebook bilgisayar] USB Type-C giriÅinin özellikleri nasıl anlaÅılır? | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye bu bağlantıda video çıkış işlevine sahip ve sahip olmayan olarak görsellerini koymuş. Type-C'nin yanındaki işaretle kıyasla. Video çıkışına sahip diyorsa benim için işe yaramayan kabloyu rahatlıkla alabilirsin.

Bende yaramadığı için. Bu ürünü satın aldım. USB'den görüntü alabiliyorum. Fakat benim 3. monitör olarak kullanmak istediğim monitör 4 k. 30 Hz yeterli olur video film izlerken rahatsız etmez diyordum. Ama mouse hareket ettirirken bile gözlerim kanıyordu. Çok deneyim etmeden vazgeçtim bende bu şekilde kullanmaktan.

Şu an son durum olarak 2 PC 3 monitör tek mouse klavye inputu şeklinde kullanıyorum. Mouse without borders uygulamasıyla. Seside voicemeterla tek ses çıkışı olarak aldım. Tek bir PC gibi kullanıyorum.

@GhostEarth senin durumun için biraz bakındım. Spacedesk diye bir uygulama buldum. Oyun oynarken ne kadar gecikme olur bilmiyorum. Ama video izleyeceksen işini görecektir diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
@GhostEarth

Bu USB-C'lerin tipleri varmış. Benimki uygun değilmiş. Kendi laptopun için ise.
[Notebook bilgisayar] USB Type-C giriÅinin özellikleri nasıl anlaÅılır? | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye bu bağlantıda video çıkış işlevine sahip ve sahip olmayan olarak görsellerini koymuş. Type-C'nin yanındaki işaretle kıyasla. Video çıkışına sahip diyorsa benim için işe yaramayan kabloyu rahatlıkla alabilirsin.

Bende yaramadığı için. Bu ürünü satın aldım. USB'den görüntü alabiliyorum. Fakat benim 3. monitör olarak kullanmak istediğim monitör 4 k. 30 Hz yeterli olur video film izlerken rahatsız etmez diyordum. Ama mouse hareket ettirirken bile gözlerim kanıyordu. Çok deneyim etmeden vazgeçtim bende bu şekilde kullanmaktan.

Şu an son durum olarak 2 PC 3 monitör tek mouse klavye inputu şeklinde kullanıyorum. Mouse without borders uygulamasıyla. Seside voicemeterla tek ses çıkışı olarak aldım. Tek bir PC gibi kullanıyorum.

@GhostEarth senin durumun için biraz bakındım. spacedesk diye bir uygulama buldum. Oyun oynarken ne kadar gecikme olur bilmiyorum. Ama video izleyeceksen işini görecektir diye tahmin ediyorum.

Teşekkürler hocam.

@GhostEarth

Bu USB-C'lerin tipleri varmış. Benimki uygun değilmiş. Kendi laptopun için ise.

@GhostEarth senin durumun için biraz bakındım. spacedesk diye bir uygulama buldum. Oyun oynarken ne kadar gecikme olur bilmiyorum. Ama video izleyeceksen işini görecektir diye tahmin ediyorum.

Hocam klavyeyi nasıl hallettiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı