A Apapat Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2016 #1 Rufus ile usb belleğime kali linux yazmıştım. Ama bios'tan usb'yi seçtiğimde usb'den değil ikinci boot seçeneğinden açılıyor. Neyi yanlış yapıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2016
Rufus ile usb belleğime kali linux yazmıştım. Ama bios'tan usb'yi seçtiğimde usb'den değil ikinci boot seçeneğinden açılıyor. Neyi yanlış yapıyorum?
N Nusret Çakır Hectopat Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 402 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2016 #2 UEFI kurulum mu yapmaya çalışıyorsunuz? Ayrıca USB belleğinizi başka bir bilgisayarda BOOT edip-etmediğini denediniz mi?
UEFI kurulum mu yapmaya çalışıyorsunuz? Ayrıca USB belleğinizi başka bir bilgisayarda BOOT edip-etmediğini denediniz mi?
A Apapat Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2016 #3 Apapat dedi: Rufus ile usb belleğime kali linux yazmıştım. Ama bios'tan usb'yi seçtiğimde usb'den değil ikinci boot seçeneğinden açılıyor. Neyi yanlış yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Konu kapanabilir. USB' deki boot klasörünün içindeki efi.img dosyasıını açıp onun içindeki EFİ klasörünü ana dizine kopyalamak sorunu çözüyor(UEFİ kurulumlar için).
Apapat dedi: Rufus ile usb belleğime kali linux yazmıştım. Ama bios'tan usb'yi seçtiğimde usb'den değil ikinci boot seçeneğinden açılıyor. Neyi yanlış yapıyorum? Genişletmek için tıkla... Konu kapanabilir. USB' deki boot klasörünün içindeki efi.img dosyasıını açıp onun içindeki EFİ klasörünü ana dizine kopyalamak sorunu çözüyor(UEFİ kurulumlar için).