brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 2 Şubat 2014 #1 Linux işletim sistemini usb belleğime yazdırmıştım boot ettim fakat bu hatayı alıyorum. Bunun neden kaynaklandığını hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2014
Linux işletim sistemini usb belleğime yazdırmıştım boot ettim fakat bu hatayı alıyorum. Bunun neden kaynaklandığını hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
E evrenykn Hectopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 8 Yer Eskişehir Daha fazla Meslek Makine Mühendisi 4 Şubat 2014 #2 Aynı sorunla bende karşılaşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2014
maviada Megapat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknolojileri 25 Şubat 2014 #3 Muhtemelen boot dosyasında ya da işletim sistemi dosyasında bir sorun var. Ultra iso ile yazdırıp tekrar denemenizi tavsiye ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2014
Muhtemelen boot dosyasında ya da işletim sistemi dosyasında bir sorun var. Ultra iso ile yazdırıp tekrar denemenizi tavsiye ederim.
kocoglu Hectopat Katılım 12 Ağustos 2013 Mesajlar 121 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Öğretmeni 2 Mart 2014 #4 Hangi programla nasıl denediniz onu da yazın. Bir de bununla deneyin : Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2014
Hangi programla nasıl denediniz onu da yazın. Bir de bununla deneyin : Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux
komoxtuora Kilopat Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 157 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2014 #5 USB'ye yazarken kullandığınız programla alakalı. Benim de başıma gelmişti. Farklı bir program deneyin sorununuz kalmaz. UNetBootin: UNetbootin - Homepage and Downloads Universal USB Installer: Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux UNetBootin ile deneyin. Olmazsa Universal'i kullanırsınız. Bunlar da sorununuzu çözmezse indirdiğiniz kalıpta sorun vardır. Hatalı inmiştir vs. SHA ve MD5 kontrolü yapın.
USB'ye yazarken kullandığınız programla alakalı. Benim de başıma gelmişti. Farklı bir program deneyin sorununuz kalmaz. UNetBootin: UNetbootin - Homepage and Downloads Universal USB Installer: Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux UNetBootin ile deneyin. Olmazsa Universal'i kullanırsınız. Bunlar da sorununuzu çözmezse indirdiğiniz kalıpta sorun vardır. Hatalı inmiştir vs. SHA ve MD5 kontrolü yapın.
biorap Megapat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 159 Makaleler 5 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2014 #6 Hangi distro'yu kullanıyorsunuz? Hangi yöntemi kullanarak yazdırdınız? Syslinux.cfg yada isolinux.cfg dosyasının içeriği nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2014
Hangi distro'yu kullanıyorsunuz? Hangi yöntemi kullanarak yazdırdınız? Syslinux.cfg yada isolinux.cfg dosyasının içeriği nasıl?