Lithium Megapat Katılım 3 Mart 2013 Mesajlar 544 Makaleler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar elimde bir tane usb var. Ama Windows 7 Tools'ta görünmüyor. Ben hep o programı kullanarak formatlamıştım. Acaba şimdi nasıl formatlayabilirim?
Arkadaşlar elimde bir tane usb var. Ama Windows 7 Tools'ta görünmüyor. Ben hep o programı kullanarak formatlamıştım. Acaba şimdi nasıl formatlayabilirim?
Kuara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 1.180 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #2 WiNToBootic - the ultimate Windows USB Boot Disk Maker Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
WiNToBootic - the ultimate Windows USB Boot Disk Maker Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 30 Ağustos 2014 #3 Rufus kullanıyoruz artık : UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal
Lithium Megapat Katılım 3 Mart 2013 Mesajlar 544 Makaleler 4 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2014 #4 Silinen üye dedi: WiNToBootic - the ultimate Windows USB Boot Disk Maker Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim. Onda da indirdiğim Windows'u tanımıyor. Bu uefi'ye bakacağım artık...
Silinen üye dedi: WiNToBootic - the ultimate Windows USB Boot Disk Maker Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedim. Onda da indirdiğim Windows'u tanımıyor. Bu uefi'ye bakacağım artık...