USB'den şerit LED çalıştırma

osman3

Hectopat
Daha fazla  
Ben USB'den şerit led çalıştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Arkadaşım yapmış ama bende olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Usb kablosunu kestiniz mi ? Ben mouse kablosu keserek yaptım. Tek tek kabloları denedim çalıştı. Ve de usb 3.0 a deneyin 2,0 belki kaldırmaz.

Kabloları hangi renklerle birleştirdiniz?

Usb'den şerit led yakmak imkansız gibi çünkü şerit ledler 12v ile çalışır ama usb 5v nasıl olacak.

mert_53 ün söyledigi doğru usbden yanlızca 5v alirsiniz ... fakat powe suply da 12v mevcut sarı kablo 12v ordan besleyebilirseniz let şeriti çaliştirabilirsiniz kasanın üzerinede 1-0 on off düğmesi koyabilirsiniz kullanımı rahat olur ve amperi de yüksektir dolayisi ile 4 metre-5 metre çaliştirabilirsiniz sorunsuzca :=)

aynen USb çıkışları 5v dir psu nuzda varsa ide güç konnektörlerini deneyebilirsiniz Kırmızı(+) Siyah(-).

Arkadaşım 2 metre şerit ledi USB 2 den çalıştırıyor. Bende olmuyor.

Benim evde de şerit led var ama ben bass dan bağladım her bass olduğunda ledlerim ona göre yanıyor ve bassın kuvvetine göre parlıyor süper ev tam disko.

ledleri bass ın neresine bağladınız kartamı yoksa bass hapörlere mi?

Merhaba arkadaşlar. 5v Led şeritlerimiz gelmiştir. Herhangi bir ekstra devre yada işlem yapmadan 5v adaptör, USBport veya powerbank üzerinden ışıkları yakabilirsiniz. Şuan elimde 5metre beyaz ve 5metre günışığı bulunmaktadır.
HaolongTrade - 5V Led Şerit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…