muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #1 Ekran kartı Rx460 USB'den SSD'ye Windows 10 kurarken ekran donuyor bir tek mouse hareket ediyor.
metraZW Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 463 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Operatörü 1 Ocak 2025 #2 Sistem özelliklerinizi yazabilirmisiniz? Burada açılan konu da sorunun ram kaynaklı olduğu söylenmiş. Göz atabilirsiniz.
Sistem özelliklerinizi yazabilirmisiniz? Burada açılan konu da sorunun ram kaynaklı olduğu söylenmiş. Göz atabilirsiniz.
muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #3 metraZW dedi: Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz? Burada açılan konu da sorunun RAM kaynaklı olduğu söylenmiş. Göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... He yok bende oyle değil bende SSD gözüküyor ama hiçbir sekilde kurulmuyor Windows 10.format ekranına girebiliyorum yani.
metraZW dedi: Sistem özelliklerinizi yazabilir misiniz? Burada açılan konu da sorunun RAM kaynaklı olduğu söylenmiş. Göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... He yok bende oyle değil bende SSD gözüküyor ama hiçbir sekilde kurulmuyor Windows 10.format ekranına girebiliyorum yani.
metraZW Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 463 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Operatörü 1 Ocak 2025 #4 muslumbabaa dedi: He yok bende oyle değil bende SSD gözüküyor ama hiçbir sekilde kurulmuyor Windows 10.format ekranına girebiliyorum yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bios güncellemen gerekiyor gibi. Kontrol ettin mi?
muslumbabaa dedi: He yok bende oyle değil bende SSD gözüküyor ama hiçbir sekilde kurulmuyor Windows 10.format ekranına girebiliyorum yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bios güncellemen gerekiyor gibi. Kontrol ettin mi?
muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #5 metraZW dedi: Anladım hocam. BIOS güncellemen gerekiyor gibi. Kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de BIOS'tan disk denetliyicisini aç diyor kurulum ekranında.
metraZW dedi: Anladım hocam. BIOS güncellemen gerekiyor gibi. Kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi de BIOS'tan disk denetliyicisini aç diyor kurulum ekranında.
metraZW Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 463 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Operatörü 1 Ocak 2025 #6 O zaman diskpart deneyelim. Bilgisayarınızı Onarın > Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Komut İstemi Yazacağımız kodlar; diskpart list disk seleck disk 1 (1 kısmına kendi kurulum yapacağın diski seç.) clean Genişletmek için tıkla... işlemi tamamladıktan sonra yeniden başlat.
O zaman diskpart deneyelim. Bilgisayarınızı Onarın > Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Komut İstemi Yazacağımız kodlar; diskpart list disk seleck disk 1 (1 kısmına kendi kurulum yapacağın diski seç.) clean Genişletmek için tıkla... işlemi tamamladıktan sonra yeniden başlat.