ArdaXL Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 18 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar ben bayağı araştırdım fakat bulamadım. Ben bu Ubuntu'yu USB'ye atıp nasıl kuracağım? ISO dosyasını atarsanız sevinirim . Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2020
Arkadaşlar ben bayağı araştırdım fakat bulamadım. Ben bu Ubuntu'yu USB'ye atıp nasıl kuracağım? ISO dosyasını atarsanız sevinirim .
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 18 Nisan 2020 #2 https://releases.ubuntu.com/18.04.4/ubuntu-18.04.4-desktop-amd64.iso Bu orijinal 18.04 ISO dosyası. Rufus ile yazabilirsiniz. Düzenleme: Yanlış linki vermişim düzelttim.
https://releases.ubuntu.com/18.04.4/ubuntu-18.04.4-desktop-amd64.iso Bu orijinal 18.04 ISO dosyası. Rufus ile yazabilirsiniz. Düzenleme: Yanlış linki vermişim düzelttim.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #3 Download Ubuntu Desktop | Ubuntu Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things. ubuntu.com Rufus veya -OSX kullanıyorsan- Etcher ile USB belleğe yazdırabilirsin. Sanal mı kuracaksın? Son düzenleme: 18 Nisan 2020
Download Ubuntu Desktop | Ubuntu Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things. ubuntu.com Rufus veya -OSX kullanıyorsan- Etcher ile USB belleğe yazdırabilirsin. Sanal mı kuracaksın?
ArdaXL Decapat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 18 Nisan 2020 #4 agile. dedi: Download Ubuntu Desktop | Ubuntu Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things. ubuntu.com Rufus veya OSX kullanıyorsan Etcher ile USB belleğe yazdırabilirsin. Sanal mı kuracaksın? Genişletmek için tıkla... Hayır normal işletim sistemi olarak kuracağım
agile. dedi: Download Ubuntu Desktop | Ubuntu Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things. ubuntu.com Rufus veya OSX kullanıyorsan Etcher ile USB belleğe yazdırabilirsin. Sanal mı kuracaksın? Genişletmek için tıkla... Hayır normal işletim sistemi olarak kuracağım