Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 24 Ekim 2023 #11 USB portuna takılan ıvır zıvırlarla anakartı bile patlatıyorlar, virüs neymiş? Teorik olarak, evet. Realitede düşük olasılık.
USB portuna takılan ıvır zıvırlarla anakartı bile patlatıyorlar, virüs neymiş? Teorik olarak, evet. Realitede düşük olasılık.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #12 Bulaşır. Benim babam bir seferinde USB bellek takmıştı ofisteki bilgisayarına birinden aldığı USB bellek ile tüm sistem dosyaları .ınk olmuştu. Kaspersky ile kurtardım. Para vermediler ama, hay bunların.
Bulaşır. Benim babam bir seferinde USB bellek takmıştı ofisteki bilgisayarına birinden aldığı USB bellek ile tüm sistem dosyaları .ınk olmuştu. Kaspersky ile kurtardım. Para vermediler ama, hay bunların.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 24 Ekim 2023 #13 Bence bulaşmamıştır çünkü USB tething işleminde dosya aktarımı olmuyor ama emin olmak için Kaspersky ile tarayın en sağlam av bu bence.
Bence bulaşmamıştır çünkü USB tething işleminde dosya aktarımı olmuyor ama emin olmak için Kaspersky ile tarayın en sağlam av bu bence.
T Tayfunatbey Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #14 byte.buster dedi: Sadece internet paylaştıysanız bulaşmamıştır hocam. Genişletmek için tıkla... Geneli bu şekilde söylüyor teşekkür ederim hocam. Hepinize teşekkür ederim emin olmak için yine taramayı düşünüyorum çok yardımınız oldu.
byte.buster dedi: Sadece internet paylaştıysanız bulaşmamıştır hocam. Genişletmek için tıkla... Geneli bu şekilde söylüyor teşekkür ederim hocam. Hepinize teşekkür ederim emin olmak için yine taramayı düşünüyorum çok yardımınız oldu.