Wrosty Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #1 Eşek gibi yanlışlıkla açtım fakat açtırmadı bana Defender, Virüs bulaşmış mıdır? "hata mesajı aldım bunu açamadık diye"
Eşek gibi yanlışlıkla açtım fakat açtırmadı bana Defender, Virüs bulaşmış mıdır? "hata mesajı aldım bunu açamadık diye"
S Sleex0x0 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 726 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #2 Wrosty dedi: Eşek gibi yanlışlıkla açtım fakat açtırmadı bana Defender, Virüs bulaşmış mıdır? "hata mesajı aldım bunu açamadık diye" Eki Görüntüle 1594445 Genişletmek için tıkla... Bulaşır tabii ki. Hatta USB'lerden Windows'a sızmasıda bir o kadar hızlı. Arkadaşımın USB flash belleğinde özel dosyalar virüsü vardı taktığı gibi hemen çıkarmıştım. Sonrasında kendi USB'mi takınca aynı virüs benim USB'mde de oldu.
Wrosty dedi: Eşek gibi yanlışlıkla açtım fakat açtırmadı bana Defender, Virüs bulaşmış mıdır? "hata mesajı aldım bunu açamadık diye" Eki Görüntüle 1594445 Genişletmek için tıkla... Bulaşır tabii ki. Hatta USB'lerden Windows'a sızmasıda bir o kadar hızlı. Arkadaşımın USB flash belleğinde özel dosyalar virüsü vardı taktığı gibi hemen çıkarmıştım. Sonrasında kendi USB'mi takınca aynı virüs benim USB'mde de oldu.
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 833 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #3 Wrosty dedi: Eşek gibi yanlışlıkla açtım fakat açtırmadı bana Defender, Virüs bulaşmış mıdır? "hata mesajı aldım bunu açamadık diye" Eki Görüntüle 1594445 Genişletmek için tıkla... Evet hocam genellikle trojan içerikli oluyorlar. Sokakta vs. görürseniz bir flash bellek polise götürün.
Wrosty dedi: Eşek gibi yanlışlıkla açtım fakat açtırmadı bana Defender, Virüs bulaşmış mıdır? "hata mesajı aldım bunu açamadık diye" Eki Görüntüle 1594445 Genişletmek için tıkla... Evet hocam genellikle trojan içerikli oluyorlar. Sokakta vs. görürseniz bir flash bellek polise götürün.
E Eymen1001 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #4 Wrosty dedi: Eşek gibi yanlışlıkla açtım fakat açtırmadı bana Defender, Virüs bulaşmış mıdır? "hata mesajı aldım bunu açamadık diye" Genişletmek için tıkla... Eğer flaşın hiç bir dosyası açılmamışsa bulaşmamıştır(muhtemelen) ama herhangi bir dosyayı açtıysan bulaşmış olabilir
Wrosty dedi: Eşek gibi yanlışlıkla açtım fakat açtırmadı bana Defender, Virüs bulaşmış mıdır? "hata mesajı aldım bunu açamadık diye" Genişletmek için tıkla... Eğer flaşın hiç bir dosyası açılmamışsa bulaşmamıştır(muhtemelen) ama herhangi bir dosyayı açtıysan bulaşmış olabilir
Wrosty Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #5 Hocam bilgisayarın içine sinmiş saniyede defender orda uyuyor.
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 5 Aralık 2022 #6 Bilgisayarın internet bağlantısını kes ve format at.
Wrosty Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #7 488815 dedi: Bilgisayarın internet bağlantısını kes ve format at. Genişletmek için tıkla... flash disk ile mi format atayım yoksa bu bilgisayarı sıfırladanmı
488815 dedi: Bilgisayarın internet bağlantısını kes ve format at. Genişletmek için tıkla... flash disk ile mi format atayım yoksa bu bilgisayarı sıfırladanmı
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 5 Aralık 2022 #8 Wrosty dedi: flash disk ile mi format atayım yoksa bu bilgisayarı sıfırladanmı Genişletmek için tıkla... Flash bellek hazırla BİOS dan format at. Tavsiye olarak flash belleği başka bir bilgisayarda hazırla ne olur ne olmaz.
Wrosty dedi: flash disk ile mi format atayım yoksa bu bilgisayarı sıfırladanmı Genişletmek için tıkla... Flash bellek hazırla BİOS dan format at. Tavsiye olarak flash belleği başka bir bilgisayarda hazırla ne olur ne olmaz.
Wrosty Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #9 flash belleği bicimlendirdim, atayımmmı