USB'den virüs bulaştı

Bu ikisini sileyimmi yani hocamve bide bu autokms lisanslı olmayanlarda oluyormuş ama benimki lisanslı sadece Office programları degil

Windows Kaç olursa olsun defender boş iş, Kaspersky'da karantinadaki dosyaları silin, eğer içiniz yine rahat etmezse o zaman başka antivirüs programlarıylada denersiniz.

Bu ikisini sileyimmi yani hocamve bide bu autokms lisanslı olmayanlarda oluyormuş ama benimki lisanslı sadece Office programları degil
Sistem için sorun olmasa da Office etkinleştirmesinde sorun yaşanabilir. Ben silmenizi öneririm.

Bu yüzden oluyor zaten.

Silerseniz office lisansı gider size kalmış.

Powershell açın ve şu komutların çıktısını paylaşın:
Get-MpThreatDetection
Get-MpThreat
Hocam bahsettiğim ilk iki virüs bunlar foto attım inşallah görürsünüz

Sistem için sorun olmasa da Office etkinleştirmesinde sorun yaşanabilir. Ben silmenizi öneririm.

Hocam aşağıya resim attım lütfen bakın başka bir arkadaşın mesajının altinda

Bu yüzden oluyor zaten.

Silerseniz office lisansı gider size kalmış.

Powershell açın ve şu komutların çıktısını paylaşın:
Get-MpThreatDetection
Get-MpThreat

Dosya Ekleri

• IMG_20230323_113309.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20230323_113301.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20230323_113309.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20230323_113301.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Hocam aşağıya resim attım lütfen bakın başka bir arkadaşın mesajının altinda
İstediğim şekilde vermediniz ancak sorun değil anlaşıldı. Defender da benzerleri tespit etmiş. Bellek üzerindeki ise düzeltilmedi demiş sonrası yok. Zararlıyı bulunca belleğimi çıkardınız? Kaspersky ile belleği taradınız mı? Belleği açınca dosyalarınızı görebiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…