USB'den Windows 7 Yüklemek

Gheky

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, yeni topladığım bilgisayarın BIOS'unu güncelledikten sonra USB'den Windows 7'yi kurmak için ''prepare to USB'' adlı programı kullanarak USB'ye aktardım. BIOS menüsünü açtıktan sonra Windows 7'yi kurmak için Boots menüsünden 1. aygıtı USB olarak seçtim fakat save and boot yazısına tıkladığımda bu hatayla karşılaşıyorum.

HATA:
1.jpg
2.jpg
3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sandisk'ten bootu seçtiğiniz halde Windows önyüklemesi başlamıyorsa eğer; yazılım iso'sunu USB'ye bootable olarak yazdıramamışsınız demektir.

Merhabalar, Bootable USB diskinizi oluşturmak ve sorunsuz bir yöntem için, PowerISO kullanmanızı tavsiye ederim.. Yapmanız gereken tek şey, PowerISO yu açıp yukarda bulunan Tools menüsünden "Create bootable USB drive" seçerek adımları izlemeniz yeterli. Hiç bir ayarı değiştirmeden, isonuzu ve USB belleğinizi gösterdikten sonra Start butonuna basarak işlemin bitmesini beklyin.
Kolay gelsin.

Kardeş ben onları kullanmadan atıyorum. Benim bilgisayar o aracı programı kullanınca sendeki hatayı alıyorum. Sen birde benim yöntemi dene isonun içini aç direk USB' ye kopyala bitince tekrar dene.

Kardesım bende Win 10'a yenı gectım Windows 7'den 1 fotografı hata bende soyle olmustu bilgisayara flası taktın kuracaan bende orada bır adım var C'yı D (disk) bunları bıcımlendırecen ben yerel dısk C'yı bıcımlendırıp cıkmıstım kurulumdan boyle bir hata vermıstı yanı 1. fotograftakı hatayı.
Gercı sen Win 7'ye gececen amma olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı