Çözüldü USB'den Windows 8.1 kurarken "an operating System wasn't found" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vixtini

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç gün önce Xubuntu kurmaya çalışmıştım eski HP Stream X360 bilgisayarıma. Fakat, bilgisayar tabiri caizse naneyi yedi ben de Windows 8.1'e karar verdim. Kurarken ardı ardına hatalar verdi hepsini hallettim derken bu hatayı aldım. Şu an diskte hiçbir şey yok sadece USB'deki Windows 8.1 var. Nasıl bu PC'yi hayata döndürürüm?

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman hatayı almanız normalde değil mi? BIOS'a girebiliyormuşsunuz, Kurulum USB'si hazırlayıp USB'den başlatıp kurulum yapın, giremediğiniz işletim sistemini kurtarmaya çalışıyorsunuz sandım.

Zaten USB'den kurmaya çalışıyorum dediğinizi anlayamadım açıkçası
O zaman hatayı almanız normalde değil mi? BIOS'a girebiliyormuşsunuz, Kurulum USB'si hazırlayıp USB'den başlatıp kurulum yapın, giremediğiniz işletim sistemini kurtarmaya çalışıyorsunuz sandım.

Şimdi anladım, yani umarım, USB'den başlattığınızda bu hatayı alıyorsunuz, öyleyse USB'yi hatalı hazırlamışsınızdır, yoksa USB'nin önyüklenmemesi için bir sebep yok, Linux üzerinde mi yazmaya çalıştınız?

Hayır Rufus'tan başka bir USB'ye kurdum Windows'u ama bu hatayı aldım.

Hocam doğru yazdırdığınızdan emin misiniz tekrar yazın ve tekrar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…