USB'den Windows 8.1 kurulum sırasında USB ne zaman çekilmelidir?

Mort4lResist4nce

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bu seferki sorumda USB ile kurulum yaparken tam olarak hangi asamadan sonra USB laptoptan cekilmelidir veya cekilebili?.

Ben Windows 11 kurarken tüm her şey bitip masaüstünü görünce çektim bence siz de öyle yapmalısınız.

Peki arkadaşlar bazi arkadaşlar surekli kurulum ekrani geliyor diyor yeniden basladigi zaman hani birkaç kez yeniden basliyor ya kurulum zamani o yuzden sordum.

Hazırlanıyor ekranında 1-2 saat sürebilir pc kapatmayın.

Peki arkadaşlar bazi arkadaşlar surekli kurulum ekrani geliyor diyor yeniden basladigi zaman hani birkaç kez yeniden basliyor ya kurulum zamani o yuzden sordum.
Tamam işte masaüstüne girdiğinde çıkartmazsan gene USB'den kurmaya hazırlanıyor sistem, böyle düşün, biraz düz tabi.

Kurulum bittiğinde çekebilirsiniz, kurulum ekranı yeniden gelirse boot menüsünden Windows Boot Manager'i üste almanız yeterli.

Yeniden başlatma istediği zaman çekebilirsin, sıkıntı olmayacaktır. İlla masaüstünü beklemeye gerek yok çünkü o ilk yeniden başlatma istediği zaman işlemleri disk üzerinden yapıyor, USB ile bir işiniz kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…