Arkadaşlar eski bir pc kullanıyorum. Dvd okuyucusu yok. Ben bu bilgisayara 4, 5 kere format attım usb bellek ile. Fakat şimdi atmaya kalktığımda anakartın boot ekranında takılıp kalıyor. Kesinlikle hiçbir işlem yapamıyorum. Usb belleği çıkardığımda pc açılıyor biosa giriyor bir sıkıntı çıkarmıyor. Farklı usb bellek ile denedim, başka iso dosyasını usb belleğe yazdım biostan otomatik usb belleği açtım, sonra kapattım elle denedim ama nafile. Format atmam şart. Virüs bulaştı ve orjinal eset internet security satın almama rağmen hala pc kasıyor gereksiz yere. Yardım ederseniz sevinirim. Birde moderatör arkadaşlardan özür diliyorum. Her konu açmamda yazım hatası nedeniyle ceza alıyorum fakat ne kadar dikkat edip konuyu açmadan kontrol etsem de mutlaka sorun çıkıyor. Hem sizi uğraştırdığım için hemde dikkatsizliğimden dolayı kusura bakmayın. şimdiden herkese teşekkür ediyorum
Evet BOOT ediyor. Nasıl BİOS ayarlarını ayarlamam gerekir pek bilmiyorum ama ben ayarlara hiç ellememiştim önceden. 4, 5 kere aynı USB bellek ile format attım aynı PC'ye.
Şimdi arkadaşım sorunum hala aynı şekilde devam ediyor BIOS ayarlarını herşekilde denedim fakat kitlenim kalıyo usb ile başlatıca. Başka bir usb denedim yine aynı şekilde tepki verdi. Yükselteyim sonra denerim dedim wündows üzerinden de işey yaramadı. Yani yükseltme işlemi gerçekleşmedi. ne yapabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Deneyebileceğim herşeyi denedim harici dvd okuyucu hariç.