USB'siz format atarken diskleri silme

Katılım
10 Aralık 2018
Mesajlar
4.623
Makaleler
3
Çözümler
29
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar USB'm olmadığı için USB'siz format atma videolarında baktım. Bende yapmak istiyorum. Format atarken de "Windows'u nereye yüklemek istersiniz?" Diye soruyor. C'ye kuracağım. Ama orada 3 tane daha bir şey D:\ var. Fotoğrafı aşağıda. Format atarken onları da silmeli miyim? Şu notları da bırakiyim.

Disk 0 Bölüm 1 = Kurtarma Bölümü
Disk 0 Bölüm 2 = EFI Sistem Bölümü
Disk 0 Bölüm 5 = Kurtarma Bölümü

Ekran Görüntüsü (5).png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onlar sistemi kurarken gerekli olacak disk bölümleri, onları da sil. Format atarken otomatik oluşurlar.
 
USB'siz format atarken o seçenekler çıkmıyor. Nasıl videolar izledin bilmiyorum ama USB'siz format atmak için burayı kullanabilirsin:

Eki Görüntüle 619781
O kısımla sıfırlamak herşeyi silmiyor diye biliyorum. Çünkü yaptığımda cmdden eklediğim nihai performans modu vs yüklediğim driverlar silinmemişdi.
 
Ne seçtiğine bağlı olarak siliniyor. Tam sıfırlama seçmemiş olabilir.

Her halükarda USB olmadan nasıl format ekranına varacağını bilmek isterim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Bunu ve diğer USB'siz format atma videolarını izlemişdim. (Yine Tamsa13'ün yaptığı videolardan.)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı