USB'siz format nasıl atılır?

Ponçuk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar flash belleğim olmadığından dolayı PC'ye USB'siz bir şekilde format atacağım. Şu an Windows 60 GB'lık diskimde, Windows'u 240 GB olan yeni diskime yüklemek istediğimden format atacağım. Fakat USB'siz bir şekilde format atacağımdan dolayı sistem diskimi nasıl seçeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:

En sağlıklısı USB ile, USB'siz ben önermiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB'siz sıfırlama yapabilirsiniz ayarlardan bilgisayar sıfırlama diyerek sıfırlanabilir. En iyisi USB'li format işle midir? Temiz kurulum yapar kalıntı kalmaz.

Windows'un kurulu olduğu diski değiştirmek için format atmayı düşünüyorum sadece, bunu formatsız halledebilir miyiz?

Son düzenleme:
Başlat > Ayarlar > Sistem > Kurtarma seçeneğini belirleyin. Kurtarma ayarlarını açın. Bu bilgisayarı sıfırla öğesinin yanındaki Bilgisayarı sıfırla öğesini seçin.

Güzel kardeşime USB bellek hediye edebilirim eğer yanlış anlamazsan
Tüm samimiyetimle söylüyorum ciddiyim.

Windows'un kurulu olduğu diski değiştirmek için format atmayı düşünüyorum sadece, bunu fotmatsız halledebilir miyiz?

USB'siz formatta atabilirsiniz disk klonlamada yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Önce diklerine isim vereceksin karıştırmamak için
Format işlemine başlayacaksın
Eski yüklü olan Windows'u format sırasında veya format sonrası silip yeniden düzenleyeceksin
Yüklemek istediğin diski seçip yükleyeceksin

USB'siz yanlışım yoksa sadece mevcut yüklü olan Windows/diski üzerinden işlem oluyor. Yani öyle kısa yolu yok o dediğinin biraz uğraştırıcı dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…