USB'siz format ve normal format arasında ne fark var?

yufi.vbs

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara hiç format atmadım atayım dedim ama USB ve USB'siz format arasında ne fark var? Hangisi daha iyi? Önerileriniz nelerdir? Bilmem gereken bir şey?

USB'li formatta sistem dosyaları dahil her şey silinir yani bir virüs olduğundan kesin şüpheliyseniz USB'li atabilirsiniz ama eğer çok uğraşmak istemiyorsanız USB'siz de atabilirsiniz.

USB ile format atarken boot edilme olayı olduğu için tüm diskleri biçimlendirip sıfır bir Windows kurabiliyosun ama USB'siz olan tam olarak format olmuyor yeni bir Windows'u olanın üstüne kuruyosun ve eski Windows'un windows.old adlı bir klasöre saklanıyor eğer USB n yoksa ve format atmak istiyorsan internette hard diskin bir bölümünü ayırıp içine Windows kurulum dosyaları yükleyip boot ederek format atma gibi yöntemler var ve USB gibi temiz kurulum oluyor onları deneyebilirsin.

Bilgisayara hiç format atmadım atayım dedim ama USB ve USB'siz format arasında ne fark var? Hangisi daha iyi? Önerileriniz nelerdir? Bilmem gereken bir şey?

USB'den atarsan en temizi olur ne var ne yok her şeyi silmiş olursun.

Eyvallah hocam. Bende 8 GB bellek yok galiba içi dolu hard disk ile yapsam olur mu?

Son düzenleme:
Eyvallah hocam. Bende 8 GB bellek yok galiba içi dolu hard disk ile yapsam olur mu?

Olur YT de nasıl yapıcağının rehberi var işin bitinde HDD'den ayırdığın kısmı geri birleştirebiliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…