futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #1 Selam ben tiny 10 kurmak istiyorum ama USB belleğim yok kurabilir miyim?
GiresunFinduku Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #2 Tiny 10 da çalışır mı bilmiyorum ama bazı programlar sayesinde direk ssd/hdd ye kurabliyorsun.
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #3 GiresunFinduku dedi: Tiny 10 da çalışır mı bilmiyorum ama bazı programlar sayesinde direk ssd/hdd ye kurabliyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama uygulama nedir tam olarak biliyor musun aralarından birini.
GiresunFinduku dedi: Tiny 10 da çalışır mı bilmiyorum ama bazı programlar sayesinde direk ssd/hdd ye kurabliyorsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama uygulama nedir tam olarak biliyor musun aralarından birini.
GiresunFinduku Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #4 ben tam bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu kanal gayet iyi bir şekilde anlatmış.
ben tam bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu kanal gayet iyi bir şekilde anlatmış.
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #5 GiresunFinduku dedi: Ben tam bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu kanal gayet iyi bir şekilde anlatmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
GiresunFinduku dedi: Ben tam bilmiyorum ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu kanal gayet iyi bir şekilde anlatmış. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
GiresunFinduku Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #6 futboltex dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ne demek
Tungu Picopat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 295 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #7 futboltex dedi: Teşekkür ederim ama uygulama nedir tam olarak biliyor musun aralarından birini. Genişletmek için tıkla... Wintohdd diye bir program duymuştum. İzlediğim teknoloji kanalı o programı kullanıyor.
futboltex dedi: Teşekkür ederim ama uygulama nedir tam olarak biliyor musun aralarından birini. Genişletmek için tıkla... Wintohdd diye bir program duymuştum. İzlediğim teknoloji kanalı o programı kullanıyor.
GiresunFinduku Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #8 Tungu dedi: Wintohdd diye bir program duymuştum. İzlediğim teknoloji kanalı o programı kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Evet o da işe yarar. Ben de onu duydum ama adını unutmuştum.
Tungu dedi: Wintohdd diye bir program duymuştum. İzlediğim teknoloji kanalı o programı kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Evet o da işe yarar. Ben de onu duydum ama adını unutmuştum.