USB'siz ve CD'siz format nasıl atılır?

462002

Hectopat
Arkadaşlar ben PC'ye yanlışlıkla saçma sapan şeyler indirmiştim, bilmeden örneğin Driver Booster gibi Advanced System Care gibi ben şu an Windows 11 kullanıyorum. Gayet iyi ancak driverlerin her şey in silinmesini istiyorum. USB ve CD yok bende. Ben nasıl USB'siz ve CD siz format atarım?

İSO'ya çift tıklayıp setup.exe'yi aç bu kadar.

Olur ama bence sağlıklı değil. Buradaki bende işe yaramıştı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence format yerine istersen sıfırla çok daha kolay.

Alıntıladığım yöntemi deneyin, çalışıyor.

Bence format yerine istersen sıfırla çok daha kolay.

Sıfırlamak mı? Dalga mı geçiyorsunuz?
O işlem PC'deki "Windows" klasörleri dışında hepsini siler ve eski otumu silip. Yeni oturum açar böylece bize format diye kakalar.
-Önceden laptopta oluşturduğum güç tasaruf modu vardı, işle ilgilenirken... Sıfırladım hala o ayar kaldı ve birkaç bilgisayardada denedim, onlardada kaldı.
-Yani asla sıfırlamayın, Windows'un format işlemi yok. Ssdece üsteki olay oluyor. Ve sağlıksız.
-Yeniden Windows kurarsanız, format olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 da yapmak bile çok sıkıntılı heleki Windows 11 de neler olur Allah bilir. En iyisi USB ile atmak ama ISO'dan direkt exe yi çalıştırırsan daha iyi olur.

Bütün her şey silinirmi yani Driver Booster'in sahte driverleri her şey silinir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…