4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 7 Temmuz 2021 #11 BitikBirİnsanEvladı dedi: Evet HDD niz ilk önce Free-dos olur sonra Windows'u tekrar kurar. Genişletmek için tıkla... O zaman ISO indirmeye başlıyorum. Thomas Musk dedi: Önceden alıntıladığım mesajın yöntemini denerseniz format sırasında hangi diski biçimlerseniz o diskin bütün dosyaları/verileri silinir. Genişletmek için tıkla... ISO indiriyorum ve setup basıyorum böyle mi?
BitikBirİnsanEvladı dedi: Evet HDD niz ilk önce Free-dos olur sonra Windows'u tekrar kurar. Genişletmek için tıkla... O zaman ISO indirmeye başlıyorum. Thomas Musk dedi: Önceden alıntıladığım mesajın yöntemini denerseniz format sırasında hangi diski biçimlerseniz o diskin bütün dosyaları/verileri silinir. Genişletmek için tıkla... ISO indiriyorum ve setup basıyorum böyle mi?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Temmuz 2021 #12 462002 dedi: O zaman ISO indirmeye başlıyorum. ISO indiriyorum ve setup basıyorum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet ISO dosyasının içinde .exe bulunuyor işlemi yapmadan önce değerli bilgileriniz varsa almayı unutmayın.
462002 dedi: O zaman ISO indirmeye başlıyorum. ISO indiriyorum ve setup basıyorum böyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet ISO dosyasının içinde .exe bulunuyor işlemi yapmadan önce değerli bilgileriniz varsa almayı unutmayın.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #13 462002 dedi: O zaman ISO indirmeye başlıyorum. ISO indiriyorum ve setup basıyorum böyle mi? Genişletmek için tıkla... ISO'yu indirin ve @MacTavish53 hocamın attığı yöntemi deneyerek bilgisayarınıza format atın.
462002 dedi: O zaman ISO indirmeye başlıyorum. ISO indiriyorum ve setup basıyorum böyle mi? Genişletmek için tıkla... ISO'yu indirin ve @MacTavish53 hocamın attığı yöntemi deneyerek bilgisayarınıza format atın.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 7 Temmuz 2021 #14 Thomas Musk dedi: ISO'yu indirin ve @MacTavish53 hocamın attığı yöntemi deneyerek bilgisayarınıza format atın. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 11 kuracağım ama direkt ISO'ya setup tıklasamda aynı değil mi?
Thomas Musk dedi: ISO'yu indirin ve @MacTavish53 hocamın attığı yöntemi deneyerek bilgisayarınıza format atın. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 11 kuracağım ama direkt ISO'ya setup tıklasamda aynı değil mi?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #15 462002 dedi: Ben Windows 11 kuracağım ama direkt ISO'ya setup tıklasamda aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Setup'u da deneyebilirsiniz ancak en iyi ve güvenilir yöntem @MacTavish53 hocamın attığı yöntemdir.
462002 dedi: Ben Windows 11 kuracağım ama direkt ISO'ya setup tıklasamda aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... Setup'u da deneyebilirsiniz ancak en iyi ve güvenilir yöntem @MacTavish53 hocamın attığı yöntemdir.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 7 Temmuz 2021 #16 Format atamazsın sadece sıfırlarsın. Sıfırladıktan sonra windows.old klasörünü silmeyi de unutma. Düzeltme: Oluyormuş. Pardon
Format atamazsın sadece sıfırlarsın. Sıfırladıktan sonra windows.old klasörünü silmeyi de unutma. Düzeltme: Oluyormuş. Pardon
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #17 qelos dedi: Format atamazsın sadece sıfırlarsın. Sıfırladıktan sonra windows.old klasörünü silmeyi de unutma. Genişletmek için tıkla... Format atılabilir, Kim dedi atılmaz diye? Son düzenleme: 7 Temmuz 2021
qelos dedi: Format atamazsın sadece sıfırlarsın. Sıfırladıktan sonra windows.old klasörünü silmeyi de unutma. Genişletmek için tıkla... Format atılabilir, Kim dedi atılmaz diye?
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 7 Temmuz 2021 #18 qelos dedi: Format atamazsın sadece sıfırlarsın. Sıfırladıktan sonra windows.old klasörünü silmeyi de unutma. Genişletmek için tıkla... O klasör nedir? Thomas Musk dedi: Setup'u da deneyebilirsiniz ancak en iyi ve güvenilir yöntem @MacTavish53 hocamın attığı yöntemdir. Genişletmek için tıkla... Driver Booster'in driverleri silinirmi.
qelos dedi: Format atamazsın sadece sıfırlarsın. Sıfırladıktan sonra windows.old klasörünü silmeyi de unutma. Genişletmek için tıkla... O klasör nedir? Thomas Musk dedi: Setup'u da deneyebilirsiniz ancak en iyi ve güvenilir yöntem @MacTavish53 hocamın attığı yöntemdir. Genişletmek için tıkla... Driver Booster'in driverleri silinirmi.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #19 462002 dedi: Driver Booster'in driverleri silinirmi. Genişletmek için tıkla... Hangi diski sıfırlarsanız o diskteki bütün içerikler, uygulamalar, dosyalar her şey silinir.
462002 dedi: Driver Booster'in driverleri silinirmi. Genişletmek için tıkla... Hangi diski sıfırlarsanız o diskteki bütün içerikler, uygulamalar, dosyalar her şey silinir.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 7 Temmuz 2021 #20 Thomas Musk dedi: Hangi diski sıfırlarsanız o diskteki bütün içerikler, uygulamalar, dosyalar her şey silinir. Genişletmek için tıkla... C diskini sileceğim driverler silinirse iyi olur.
Thomas Musk dedi: Hangi diski sıfırlarsanız o diskteki bütün içerikler, uygulamalar, dosyalar her şey silinir. Genişletmek için tıkla... C diskini sileceğim driverler silinirse iyi olur.