xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.675 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #11 darkpassanger dedi: Windows kullanmam mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows kullanmanıza gerek yok zaten Windows kullanmıyorssanız ne kullanıyorsunuz Linux Pardus Ubuntu vb.
darkpassanger dedi: Windows kullanmam mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows kullanmanıza gerek yok zaten Windows kullanmıyorssanız ne kullanıyorsunuz Linux Pardus Ubuntu vb.
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2025 #12 xyunustr dedi: Hayır Windows kullanmanıza gerek yok zaten Windows kullanmıyorssanız ne kullanıyorsunuz Linux Pardus Ubuntu vb. Genişletmek için tıkla... Fedora kullancısıydım
xyunustr dedi: Hayır Windows kullanmanıza gerek yok zaten Windows kullanmıyorssanız ne kullanıyorsunuz Linux Pardus Ubuntu vb. Genişletmek için tıkla... Fedora kullancısıydım
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.675 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #13 Kullanım talimatımı yapın ve daha iyi anlamam için resim atabilirsiniz zorunlu tutmuyorum.
darkpassanger Picopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Temmuz 2025 #14 xyunustr dedi: Kullanım talimatımı yapın ve daha iyi anlamam için resim atabilirsiniz zorunlu tutmuyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
xyunustr dedi: Kullanım talimatımı yapın ve daha iyi anlamam için resim atabilirsiniz zorunlu tutmuyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
xyunustr Centipat Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.675 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri hp victus ryzen 5 5600x rtx 4070 Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #15 darkpassanger dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim kolay gelsin anlamadığınız bir şey varsa sormaktan çekinmeyin.
darkpassanger dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim kolay gelsin anlamadığınız bir şey varsa sormaktan çekinmeyin.