USB'siz Windows 7 kurulum

Hocam umutları hemen kesmeyin acaba Windows 7 dışında bir sürüm deneyebilir misiniz mesela Windows 8.1 veya olursa Windows 10 ama sadece kısa bir süreliğine ve ayrıca sistem özelliklerini belirtebilir misiniz?

Sabah yedek PC'den USB'ye Windows 8.1 kuracağım hocam not: Bilgisayarın ilk işletim sistemi Windows 7 Pro sonra Windows 8.1 Pro en son Windows 10 Pro bütün 7-10 arası işletim sistemlerini kaldırıyor önceki işletim sistemi değişiklikleri PC tamirdeiken yapılmıştı. Sadece Windows 10 Pro ben kendim kurmuştum

Sistem özellikleri;
RAM: Kingston 8 GB 3000MHz.
İşlemci: Intel Core i3-2120 3, 30GHz.
E. Kartı: NVIDIA GeForce GT 620M 1GB.
HDD: Seagate 230GB(HDD bu olmalı)

O zaman Windows 8.1 kurun yarın küçük bir çözümüm daha var eğer ki isterseniz şimdi deneyebiliriz onun dışında Windows 8.1'i yarın kuracaksanız ve bir hata aldığınızda veya sonucunu belirtirseniz sevinirim.

Hocam o çözümü şimdi anlstın isterseniz gece uyku tutmasa denerim, yarın Windows 8.1 indirince sizi haberdar ederim. Tüm emeğiniz için sağolun saatlerce rahatsız ettim sizi kusura bakmayın.

Hocam o çözümü şimdi anlstın isterseniz gece uyku tutmasa denerim, yarın Windows 8.1 indirince sizi haberdar ederim. Tüm emeğiniz için sağ olun saatlerce rahatsız ettim sizi kusura bakmayın.

Hocam ne rahatsızı zaten benim amacım yardım etmektir normalde ben bu çözümü şimdilik anlatmayayım siz yarın Windows 8.1'i indirin ve beni haberdar edin.

Hocam o çözümü şimdi anlstın isterseniz gece uyku tutmasa denerim, yarın Windows 8.1 indirince sizi haberdar ederim. Tüm emeğiniz için sağ olun saatlerce rahatsız ettim sizi kusura bakmayın.

İndirdiğiniz ISO büyük ihtimal bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…