Merhaba. Ben dualboot atarak Windows 7 kurmak istiyorum sistemim UEFI ben Windows 7 kurulumunda yeniden başlatdığı zaman starting Windows yazısında kalıyor. Ne yapmam lazım? Bazıları GPT olarak seç falan yazmışlar ancak ben USB'siz kuracağım. Nasıl yapabilirim bu işlemi?
Hocam sanırım yazıyı okumadınız kurmakta sorun yok kurulumda yeniden başlatınca starting Windows yazısında kalıyor bazıları GPT olarak yazdır diyor bende de boşta USB yok.
Hocam sanırım yazıyı okumadınız kurmakta sorun yok kurulumda yeniden başlatınca starting Windows yazısında kalıyor bazıları GPT olarak yazdır diyor bende de boşta USB yok.
Sadece teoride bu dediğim. Eğer disk bölümü açıp oraya. ISO dosyasını yazdırırsanız USB hikayesinden kurtulma şansınız olabilir. Ben denemedim ama işe yarar diye düşünüyorum.
Sadece teoride bu dediğim. Eğer disk bölümü açıp oraya. ISO dosyasını yazdırırsanız USB hikayesinden kurtulma şansınız olabilir. Ben denemedim ama işe yarar diye düşünüyorum.
Evet onda işletim sistemi seçince siyah bir ekran çıkıyor ve hatırlamıyorum ama bazı yazılar hata kodu falan oluyor kapayınca da starting Windows'ta kalıyor.