USB'siz Windows 8.1 kurulumu nasıl yapılır?

usena

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Google Developer
Merhaba. USB, CD ve DVD olmadan temiz bir Windows 8.1 kurulumu yapmak istiyorum. İnternette PowerISO ve UltraISO diye programlar gördüm. Videoda işe yarıyor. Sizin USB olmadan temiz bir Windows 8.1 kurulumu yapabileceğim bir yönteminiz veya fikriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. USB, CD ve DVD olmadan temiz bir Windows 8.1 kurulumu yapmak istiyorum. İnternette PowerISO ve UltraISO diye programlar gördüm. Videoda işe yarıyor. Sizin USB olmadan temiz bir Windows 8.1 kurulumu yapabileceğim bir yönteminiz veya fikriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam temiz kurulum yapabileceğinizi sanmıyorum. İsterseniz Windows 8.1 ISO'sunu bilgisayara indirip 3. Parti programlar ile bir klasöre boşaltıp ISO'daki "setup.exe" dosyası ile güncelleme yapabilirsiniz. Hatta sanırım diski tamamen temizleme özelliği vardı ama USB'den format kadar sağlıklı olur mu emin değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı