HUDSON_44 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, elimde içinde oyunların bulunduğu bir HDD var. Buna Windows kurmak istiyorum. USB'siz kurabilir miyim? Anakartım ASUS M4N68T-M-v2.
Arkadaşlar, elimde içinde oyunların bulunduğu bir HDD var. Buna Windows kurmak istiyorum. USB'siz kurabilir miyim? Anakartım ASUS M4N68T-M-v2.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 24 Şubat 2021 #2 HUDSON_44 dedi: Arkadaşlar, elimde içinde oyunların bulunduğu bir HDD var. Buna Windows kurmak istiyorum. USB'siz kurabilir miyim? Anakartım ASUS M4N68T-M-v2. Genişletmek için tıkla... 2 tane diskiniz varsa evet.
HUDSON_44 dedi: Arkadaşlar, elimde içinde oyunların bulunduğu bir HDD var. Buna Windows kurmak istiyorum. USB'siz kurabilir miyim? Anakartım ASUS M4N68T-M-v2. Genişletmek için tıkla... 2 tane diskiniz varsa evet.
DoğanEfeErdal Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 8 24 Şubat 2021 #4 HUDSON_44 dedi: Arkadaşlar, elimde içinde oyunların bulunduğu bir HDD var. Buna Windows kurmak istiyorum. USB'siz kurabilir miyim? Anakartım ASUS M4N68T-M-v2. Genişletmek için tıkla... Sistem bölümleme ile Windows ISO dosyasını kurabileceğiniz alan açın 15-20 GB yeterlidir. Sonra internet üzerindeki diski bölümünü bootable yapan programlar sayesinde format atabilirsiniz ama o Windows doyası olan bölümü formatta sileyim demeyin.
HUDSON_44 dedi: Arkadaşlar, elimde içinde oyunların bulunduğu bir HDD var. Buna Windows kurmak istiyorum. USB'siz kurabilir miyim? Anakartım ASUS M4N68T-M-v2. Genişletmek için tıkla... Sistem bölümleme ile Windows ISO dosyasını kurabileceğiniz alan açın 15-20 GB yeterlidir. Sonra internet üzerindeki diski bölümünü bootable yapan programlar sayesinde format atabilirsiniz ama o Windows doyası olan bölümü formatta sileyim demeyin.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 24 Şubat 2021 #5 İmzamdaki rehber ile sabit diske usb bellek olmadan kurabilirsiniz. Konu linki(detaylı bir şekilde anlattım.)
İmzamdaki rehber ile sabit diske usb bellek olmadan kurabilirsiniz. Konu linki(detaylı bir şekilde anlattım.)