Wabzee Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 35 13 Temmuz 2021 #1 USB ile ilgili sorun var sanırım. Yardımcı olabilir misiniz? Minidump - Google Drive drive.google.com
USB ile ilgili sorun var sanırım. Yardımcı olabilir misiniz? Minidump - Google Drive drive.google.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.024 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 13 Temmuz 2021 #2 Intel Bluetooth sürücüsünü güncelle. Hatanın ana sebebi USB 3.0 kontrolcü sürücüsü. AMD mi yoksa Intel mi kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer AMD ise Chipset güncellemesinin yanında USB kontrolcü sürücüleri de yükleniyor. (Yanlış biliyorsam beni düzeltin.) Chipset güncellemeyi dene. Intel için aynısı geçerli. Artı 0 Eksi
Intel Bluetooth sürücüsünü güncelle. Hatanın ana sebebi USB 3.0 kontrolcü sürücüsü. AMD mi yoksa Intel mi kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer AMD ise Chipset güncellemesinin yanında USB kontrolcü sürücüleri de yükleniyor. (Yanlış biliyorsam beni düzeltin.) Chipset güncellemeyi dene. Intel için aynısı geçerli.
KS KS Wabzee Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 35 13 Temmuz 2021 #3 AMD işlemci kullanıyorum. Deneyeyim o zaman chipset güncellemesini. Nereden bulabilirim 3.0 kontrolcü sürücüsünün güncel halini? Artı 0 Eksi
AMD işlemci kullanıyorum. Deneyeyim o zaman chipset güncellemesini. Nereden bulabilirim 3.0 kontrolcü sürücüsünün güncel halini?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.024 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 13 Temmuz 2021 #4 Ben bulsaydım zaten atardım. Sanırım Chipset güncellemesinin yanında paket olarak geliyor bu sürücü. Artı 0 Eksi
KS KS Wabzee Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 35 13 Temmuz 2021 #5 KojiroHyuga04 dedi: Ben bulsaydım zaten atardım. Sanırım Chipset güncellemesinin yanında paket olarak geliyor bu sürücü. Genişletmek için tıkla... Chipset güncellemeye çalıştım fakat 'AMD chipset field' yazıyor. İşlemci Ryzen 4800h. Laptop Acer Nitro 5. @Ma'at yardımcı olabilir misiniz? @Enes3078 yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleme: 14 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Ben bulsaydım zaten atardım. Sanırım Chipset güncellemesinin yanında paket olarak geliyor bu sürücü. Genişletmek için tıkla... Chipset güncellemeye çalıştım fakat 'AMD chipset field' yazıyor. İşlemci Ryzen 4800h. Laptop Acer Nitro 5. @Ma'at yardımcı olabilir misiniz? @Enes3078 yardımcı olabilir misiniz?
KS KS Wabzee Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 35 26 Temmuz 2021 #6 072621-16093-01.dmp drive.google.com Bilgisayar işlemcisi AMD Ryzen 4800H. 1 aydır problemi çözemedim yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
072621-16093-01.dmp drive.google.com Bilgisayar işlemcisi AMD Ryzen 4800H. 1 aydır problemi çözemedim yardımcı olur musunuz?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.024 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 26 Temmuz 2021 #7 Intel Bluetooth sürücünü güncelle. Hata sebebi USB kontrolcüsü. @PanzerTR hocam, USB kontrolcü sürücüsü ile alakalı bir arıza var. Sürücüyü bulamadım, nasıl çözebiliriz bunu, bir yardım eli uzatır mısınız? Artı 0 Eksi
Intel Bluetooth sürücünü güncelle. Hata sebebi USB kontrolcüsü. @PanzerTR hocam, USB kontrolcü sürücüsü ile alakalı bir arıza var. Sürücüyü bulamadım, nasıl çözebiliriz bunu, bir yardım eli uzatır mısınız?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Temmuz 2021 #8 KojiroHyuga04 dedi: @PanzerTR hocam, USB kontrolcü sürücüsü ile alakalı bir arıza var. Genişletmek için tıkla... Ek bir USB aygıt bağlayıp bağlamadığını arkadaş bilecek. Test etmesi gerekli. SWD\RADIO\Bluetooth_8cc681193fc9 buna denk geldim. Var mı böyle bir şey? @Wabzee Portlarda da sorun olabilir. Klavye ve fare dışındaki tüm aygıtları çıkartın. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: @PanzerTR hocam, USB kontrolcü sürücüsü ile alakalı bir arıza var. Genişletmek için tıkla... Ek bir USB aygıt bağlayıp bağlamadığını arkadaş bilecek. Test etmesi gerekli. SWD\RADIO\Bluetooth_8cc681193fc9 buna denk geldim. Var mı böyle bir şey? @Wabzee Portlarda da sorun olabilir. Klavye ve fare dışındaki tüm aygıtları çıkartın.
KS KS Wabzee Decapat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 35 26 Temmuz 2021 #9 PanzerTR dedi: Ek bir USB aygıt bağlayıp bağlamadığını arkadaş bilecek. Test etmesi gerekli. SWD\RADIO\Bluetooth_8cc681193fc9 buna denk geldim. Var mı böyle bir şey? @Wabzee Portlarda da sorun olabilir. Klavye ve fare dışındaki tüm aygıtları çıkartın. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. Sadece fare takılı portlarda. PanzerTR dedi: Ek bir USB aygıt bağlayıp bağlamadığını arkadaş bilecek. Test etmesi gerekli. SWD\RADIO\Bluetooth_8cc681193fc9 buna denk geldim. Var mı böyle bir şey? @Wabzee Portlarda da sorun olabilir. Klavye ve fare dışındaki tüm aygıtları çıkartın. Genişletmek için tıkla... Radio yazan nedir? Anlayamadım onu. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Ek bir USB aygıt bağlayıp bağlamadığını arkadaş bilecek. Test etmesi gerekli. SWD\RADIO\Bluetooth_8cc681193fc9 buna denk geldim. Var mı böyle bir şey? @Wabzee Portlarda da sorun olabilir. Klavye ve fare dışındaki tüm aygıtları çıkartın. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum. Sadece fare takılı portlarda. PanzerTR dedi: Ek bir USB aygıt bağlayıp bağlamadığını arkadaş bilecek. Test etmesi gerekli. SWD\RADIO\Bluetooth_8cc681193fc9 buna denk geldim. Var mı böyle bir şey? @Wabzee Portlarda da sorun olabilir. Klavye ve fare dışındaki tüm aygıtları çıkartın. Genişletmek için tıkla... Radio yazan nedir? Anlayamadım onu.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 26 Temmuz 2021 #10 Laptop modelini aratarak Bluetooth sürücülerini güncelleyin. Artı 0 Eksi