0 0ğuzz Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #1 Dün bilgisayarımı her başlattığımda Q-Flash'a atmaya başladı ve ben de BIOS güncellemeye karar verdim. Telefondan USB'ye attığım BIOS'u PC görmüyor.
Dün bilgisayarımı her başlattığımda Q-Flash'a atmaya başladı ve ben de BIOS güncellemeye karar verdim. Telefondan USB'ye attığım BIOS'u PC görmüyor.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 14 Temmuz 2023 #2 BIOS .exe'yi nasıl çalıştıracak acaba? Artı 0 Eksi
X XpertTR Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 626 Çözümler 8 Yer Hatay 14 Temmuz 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Exe dosyasından BIOS'u almanız lazım YT'de buldum belki işinize yarar başka bir bilgisayardan 7ZIP ile exeyi açarak aldığın dosya ile atabilirsin belki Son düzenleme: 14 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Exe dosyasından BIOS'u almanız lazım YT'de buldum belki işinize yarar başka bir bilgisayardan 7ZIP ile exeyi açarak aldığın dosya ile atabilirsin belki