Çözüldü USB'ye atılan video açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JEDI_SimitUSTASI

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Windows 10.
Bilgisayarda, masaüstünde duran videoyu açabiliyorum lakin USB'ye aktardığım zaman video açılmıyor. USB'ye dosya aktarımı için dosyaya zarar vermeyen, taşımaya yardım edecek uygulama var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilmiyorum haklı olabilirsiniz. 2 TB USB bellek var biçimlendirmede 32 kilobayt NTFS seçili belki sahte modeldir, bellekte sorunda olabilir.
O bellek tahminim alibaba üzerinden sipariş edildi ve daha önce ya hiç doldurmadınız ya da 20 GB dan fazla hiç doldurmadınız. O bellek gerçekte 2TB değil sadece öyle görünüyor ve boşuna uğraşmayın. FAKE. İçine attığınız sadece video dosyaları değil hiçbir dosyanız çalışmaz. Hele de 20-30 GB dolumu aştıktan sonra.

Yok öyle bir bellek. O belleğe en az 1500 TL vermemiş iseniz direk çöpe atın ki tahminimce 300 TL bile vermediniz.

Ek bilgiler : İşin garip tarafı hangi yazılımla minitool, aomei, easeus vs gibi kontrol ederseniz edin 2TB görünüyor ama değil. Nasıl becermişler akıl erdiremedim. İlk 20-30 GB ı usb ye atarken herşey normal gibi görünürken akabinde o ilk 20 GB da bozuluyor.

İyi geceler,
Denedim yine ayni 1.90 TB boş alan diyor. Şu an içinde 25 GB dosya bulunmakta 25 GB üstü atıldıktan sonra bozuluyor olabilir. Sahte ürün olabileceğinden şüphem var.

2 TB kandırmacasıyla ilgili çok video var genelde sahte oluyorlar fiyatı nedir?

Bilmiyorum haklı olabilirsiniz. 2 TB USB bellek var biçimlendirmede 32 kilobayt NTFS seçili belki sahte modeldir, bellekte sorunda olabilir.
O bellek tahminim alibaba üzerinden sipariş edildi ve daha önce ya hiç doldurmadınız ya da 20 GB dan fazla hiç doldurmadınız. O bellek gerçekte 2TB değil sadece öyle görünüyor ve boşuna uğraşmayın. FAKE. İçine attığınız sadece video dosyaları değil hiçbir dosyanız çalışmaz. Hele de 20-30 GB dolumu aştıktan sonra.

Yok öyle bir bellek. O belleğe en az 1500 TL vermemiş iseniz direk çöpe atın ki tahminimce 300 TL bile vermediniz.

Ek bilgiler : İşin garip tarafı hangi yazılımla minitool, aomei, easeus vs gibi kontrol ederseniz edin 2TB görünüyor ama değil. Nasıl becermişler akıl erdiremedim. İlk 20-30 GB ı usb ye atarken herşey normal gibi görünürken akabinde o ilk 20 GB da bozuluyor.

İyi geceler,

Son düzenleme:
Çözüm
2TB'lik USBlerin çoğu sahte. Elime bir tane geçti ama ne dosya yazılıyor, nede siliniyor. Kingstonun vardı bir tane ama oda taa ne zaman kaç bin dolardı hatırlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı