USB'ye dosya aktarımda düşük hız sorunu

Sk8erBoi

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bilgisayardan USB'ye bir şey atarken bekleme süresi 1 saati buluyor ve hızım 1 MB'de sürünüyor, Kardeşimin 12 senelik bilgisayarı aynı dosyayı 1 dakika hızında 27 MB hızında yüklerken benım i7 5. nesil, 16GB RAM'li bilgisayarımın böyle yapmasını cok arastırmama ragmen bulamadım. Sizce sebebi ne olabilir bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki bilgisayarda da farklı flaş bellek deniyorsan senin bilgisayarına taktığının yazma hızı düşüktür.

Aynı usb bellek Toshiba markası, Anakartın kendi usb girişine taktıgım halde hızım 1-2 MB anca oluyor, Aynı usb'yi 12 senelik pc 27MB hızında veri koplayama taşıma yapıyor sorun benım bilgisayarımda ama neyden kaynaklı bılmıyorum 2 kez format attım sorun hala devam ediyor, yukledıgım programlar lisanslı program kullanmadıgımı kapatıyorum herhangi bi program kullansa haberım yok, biostan felan hız ayarı varmı bunun acaba? belki anakarttan kesilmiş olabilir

İki bilgisayarda da farklı flaş bellek deniyorsan senin bilgisayarına taktığının yazma hızı düşüktür.
Aynı flash bellek,

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı