msaexe Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. USB'ye herhangi bir Linux işletim sistemi (Kali ve parrot OS denedim) kurduğumda PC'yi USB'deki işletim sisteminden başlatamıyorum Windows'a atıyor ne yapmalıyım? Cihazım UEFI ve Intel işlemciye sahip. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Merhaba arkadaşlar. USB'ye herhangi bir Linux işletim sistemi (Kali ve parrot OS denedim) kurduğumda PC'yi USB'deki işletim sisteminden başlatamıyorum Windows'a atıyor ne yapmalıyım? Cihazım UEFI ve Intel işlemciye sahip.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 2 Eylül 2021 #2 Boot menüsüne girip USB'yi seçmen lazım. Eğer listede USB çıkmıyorsa BIOS ayarlarını değiştirmen gerekebilir.
Boot menüsüne girip USB'yi seçmen lazım. Eğer listede USB çıkmıyorsa BIOS ayarlarını değiştirmen gerekebilir.
msaexe Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #3 qelos dedi: Boot menüsüne girip USB'yi seçmen lazım. Eğer listede USB çıkmıyorsa BIOS ayarlarını değiştirmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünde usb'yi seçiyorum buna rağmen ilk Windows başlıyor.
qelos dedi: Boot menüsüne girip USB'yi seçmen lazım. Eğer listede USB çıkmıyorsa BIOS ayarlarını değiştirmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünde usb'yi seçiyorum buna rağmen ilk Windows başlıyor.