Y yigitgngr Decapat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 115 13 Haziran 2024 #1 USB'ye kurduğum Windows'u bu videoda yanlış boot etmişim. Şu an doğru seçeneği seçtim ama hâlâ beceremiyorum. Yardım edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
USB'ye kurduğum Windows'u bu videoda yanlış boot etmişim. Şu an doğru seçeneği seçtim ama hâlâ beceremiyorum. Yardım edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Haziran 2024 #2 Sorunu anlayamadım. Artı 0 Eksi
leoxfireX Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 35 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Haziran 2024 #3 USB o değil hocam o senin 1TB'lık SATA. Artı 0 Eksi
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.043 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 yigitgngr dedi: USB'ye kurduğum Windows'u bu videoda yanlış boot etmişim. Şu an doğru seçeneği seçtim ama hâlâ beceremiyorum. Yardım edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam TransMemory olan bellek olmalı. İlk sıraya onu koyun. Artı 0 Eksi
yigitgngr dedi: USB'ye kurduğum Windows'u bu videoda yanlış boot etmişim. Şu an doğru seçeneği seçtim ama hâlâ beceremiyorum. Yardım edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam TransMemory olan bellek olmalı. İlk sıraya onu koyun.