USB'ye Linux kurulur mu?

Direkt rufus ile iso yu usb ye yazdırdım.

Tails varsayılan olarak tor kullandığı için yavaş olabilir. Bir de donanımsal kısıtlamaları var arkadaş sorun yaşayabilir.

Yazdırabildiniz mi? İlerleme oluyor mu dondu kaldı mı yoksa?

Yazma işlemi bitti 2 saatten fazla sürdü, boot ekranından direkt linux mint başlat dedim ama bayadır bekliyor, flash da 0 geldi anlamadım sorunu şuan .

Yazma işlemi bitti 2 saatten fazla sürdü, boot ekranından direkt Linux Mint başlat dedim ama bayağıdır bekliyor, flash da 0 geldi anlamadım sorunu şu an.

Usbniz eski mi? Belki Linux Mint ağır gelmiştir

Usbniz eski mi? Belki Linux Mint ağır gelmiştir
Hayır hocam sıfır alındı 1 haftalık, şuan linux mint oturumunu açabildim ama sanırım normal kurulumdaki gibi dil seçtirmedi terminalden tr kur dedim kontrol ediyorum şuan, usb ye yüklenen sistem için dil yükleme işlemi nasıl oluyor aşağakileri kullandım ama

Kod:
sudo locale-gen tr_TR.UTF-8

sudo update-locale tr_TR.UTF-8

Olmazsa ventoy kurun daha hızlı olur.

Hocam oraları çok bilmiyorum ben maalesef. Ama belki usbye ağır gelmiş olabilir, yazma okuma açısından. Bir de siz sanırım şu an canlı ortamdasınız. Kurulumu yapmadığınız sürece oradaki her şey geçicidir. Kurulum yaparken size tüm şeyleri sorar. Fakat usbye sistemi kurmanız biraz karışık, ya başka usbye yazdırıp içindeki her şeyi tamamen silin ya da usbnizi bölün ve o kısma yazdırın. Şu anki haliyle de deneyebilirsiniz fakat yaptıklarınız sistem kapatınca silinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…