Merhabalar. Elimde son derece dandik bir "laptop" var. Bu laptopa Linux Mint kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Elimde 32 GB USB var. Bu USB'ye nasıl Linux Mint kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Elimde son derece dandik bir "laptop" var. Bu laptopa Linux Mint kurmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Elimde 32 GB USB var. Bu USB'ye nasıl Linux Mint kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Linux Mint Kurulumu Bu konuyu inceler misiniz?
Edit: Kusura bakmayın bu ilk başlangıçtaki yapılandırma ayarlarıymış. Siz bilgisayarı format yoluyla Linux'a mı çevirmek istiyorsunuz yoksa USB içinde kurulu olmasını mı?
Hocam o şekilde kurmayı bende biliyorum. Daha önce sanal makineye kurmuştum. USB'ye nasıl kuracağımı soruyorum. Format USB'si hazırlamayı diyorum yani.
Hocam o şekilde kurmayı bende biliyorum. Daha önce sanal makineye kurmuştum. USB'ye nasıl kuracağımı soruyorum. Format USB'si hazırlamayı diyorum yani.
Rufus ile normal Windows yazdırır gibi yazdırabiliyorsunuz diye biliyorum. Linux Mint kurulum USB'si hazırlama Bu konuda baya bir dönmüş anlatım işinize yarayabilir.