KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #1 Merhabalar. Usb'me arkadaşın bilgisayarından Outlastın kurulumu olmadığı için C deki dosyalarını attım. Fakat oyun hata veriyor hata kodu bu: ''Uygulama düzgün olarak başlatılamadı.(0x000007b).Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklatın.'' Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Bu oyunu oynamak istiyorum ama korkuyorum. Net Framework 4.5 sürümü sistemimde yüklü sandığım kadarıyla. Microsoft Visual c++ sürümlerinin de hepsi yüklü.
Merhabalar. Usb'me arkadaşın bilgisayarından Outlastın kurulumu olmadığı için C deki dosyalarını attım. Fakat oyun hata veriyor hata kodu bu: ''Uygulama düzgün olarak başlatılamadı.(0x000007b).Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklatın.'' Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Bu oyunu oynamak istiyorum ama korkuyorum. Net Framework 4.5 sürümü sistemimde yüklü sandığım kadarıyla. Microsoft Visual c++ sürümlerinin de hepsi yüklü.
turaç Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 224 Makaleler 1 Yer Kadirli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #2 Oyunu korsan olarak mı oynayacaksınız? Yani genelde korsan yüklemelerde böyle hatalar verir.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #3 Malesef evet. Birde direk setupdan kurduğum oyun: d3d9_42.dll hatası veriyor ne yapmalıyım ?
turaç Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 224 Makaleler 1 Yer Kadirli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #4 KALSEDON dedi: Malesef evet. Birde direk setupdan kurduğum oyun: d3d9_42.dll hatası veriyor ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... "DirectX" kurun geçer.
KALSEDON dedi: Malesef evet. Birde direk setupdan kurduğum oyun: d3d9_42.dll hatası veriyor ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... "DirectX" kurun geçer.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #5 DirectX kurulu zaten nasıl güncelleyebilirim ?
turaç Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 224 Makaleler 1 Yer Kadirli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #6 Oyunun içinde DirectX kurulumu vardır. Onu kurun lütfen.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #7 Malesef yok. Sistemi yeni kurdum galiba Directx sürümüm güncel değil. Ne yapmam lazım ?
turaç Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 224 Makaleler 1 Yer Kadirli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #8 Oyunun içinde "Support" klasörü varsa onun içindeki DirectX kurulumunu çalıştırın. Yoksa DirectX indirin ve kurun.
Oyunun içinde "Support" klasörü varsa onun içindeki DirectX kurulumunu çalıştırın. Yoksa DirectX indirin ve kurun.
KALSEDON Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2014 Mesajlar 1.110 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #9 Directx'i güncelledim sorun çözüldü yinede teşekkürler.
J4RBEI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 1.300 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #10 KALSEDON dedi: Malesef evet. Birde direk setupdan kurduğum oyun: d3d9_42.dll hatası veriyor ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... O dll yi google amcaya yaz. Onu indir oyun dosyasının içine at.
KALSEDON dedi: Malesef evet. Birde direk setupdan kurduğum oyun: d3d9_42.dll hatası veriyor ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... O dll yi google amcaya yaz. Onu indir oyun dosyasının içine at.