linuxkuramiyorum Zeptopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:02 #1 Okulumdaki USB'lerde "/" isminde kısayol var ve onu açınca U75885 gibi bir hedefte sysvolume klasörü açılıyor. Ben de nasıl böyle yapabilirim?
Okulumdaki USB'lerde "/" isminde kısayol var ve onu açınca U75885 gibi bir hedefte sysvolume klasörü açılıyor. Ben de nasıl böyle yapabilirim?
HanLiebert Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 228 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:09 #2 USB'de '/' isimli kısayol virüs belirtisi değil mi? Yanlışsam bilgilendirirseniz sevinirim.
linuxkuramiyorum Zeptopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 21:11 #3 HanLiebert dedi: USB'de '/' isimli kısayol virüs belirtisi değil mi? Yanlışsam bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Virüslü değil de u86747/d sysvolume gibi bir şeydi hedef virüs olsa anlaşılırdı.
HanLiebert dedi: USB'de '/' isimli kısayol virüs belirtisi değil mi? Yanlışsam bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Virüslü değil de u86747/d sysvolume gibi bir şeydi hedef virüs olsa anlaşılırdı.