Sefa70 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 10 Mart 2021 #11 Cemtastan23 dedi: PC'yi yeni aldım, Windows kurulu değil. Anakartım Asus TUF GAMING B550M-PLUS. Genişletmek için tıkla... O halde UEFI hocam. UEFI kurulum yapmanız daha iyi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cemtastan23 dedi: PC'yi yeni aldım, Windows kurulu değil. Anakartım Asus TUF GAMING B550M-PLUS. Genişletmek için tıkla... O halde UEFI hocam. UEFI kurulum yapmanız daha iyi olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et