Flash'a Windows kurulum ISO yazarsanız olmaz, her seferinde kurulum ekranına girer ve hard disk olmadığı için kurulumda yapamazsın.
Flash'a Windows kurulum ISO yazarsanız olmaz, her seferinde kurulum ekranına girer ve hard disk olmadığı için kurulumda yapamazsın.
Windows to GO ile olur diyor herkes.
Nasıl olmaz hocam bal gibide olur. Aynı şey ha HDD'ye kurmuşsun ha USB belleğe, ama HDD kadar performans vermeyebilir. Bu arada USB belleğinizin hangi versiyonu destekliyorsa o USB portuna takın.
Windows to GO ile olur diyor herkes.
Nasıl olmaz hocam bal gibide olur. Aynı şey ha HDD'ye kurmuşsun ha USB belleğe, ama HDD kadar performans vermeyebilir. Bu arada USB belleğinizin hangi versiyonu destekliyorsa o USB portuna takın.
O olabilir bilgim yok ben normal Windows kurulum flashından bahsettim.
Kardeşim tek bir USB ile nasıl olacak o iş anlatır mısın?
Tek değil başka USB var.
Başlıkta pek belirtemedim. Elimde bir laptop var hard disk yok. Laptopta alana kadar flash belleğe Windows kurup kullanmak istiyorum. Nasıl olacak?
Fazla bilgim yok ama 2 USB içinden birine format diski oluşturup diğer USB belleğe de kurulum yapılsa olur gibime geliyor. Daha önce hiç yapmadım aklıma gelseydi kesin uğraşırdım ama yazdığım yöntem de denenebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.